sex hikaye

A Most látszom a legjobb thriller

Újabb amerikai siker

2006. szeptember 13. - filmhu
A Most látszom a legjobb thriller
Szász Attila rövidfilmje, a Most látszom, most nem látszom a Legjobb Thriller díját kapta az atlantai Dragon*Con Rövidfilm Fesztiválon. Amerika legnagyobb zsánerfilmes eseményét évente több mint 25 ezer sci-fi, horror és fantasy rajongó látogatja.

Bár a Most látszom, most nem látszom nem tartozik egyértelműen egyik műfajba sem, a fesztivál szervezői végül úgy döntöttek, hogy a thriller kategóriába sorolják az alkotást. A zsűri pedig a kategória legjobbjának ítélte Szász Attila kisfilmjét. A 73 filmből álló versenymezőnyben szinte kizárólag amerikai alkotások szerepeltek, valamint néhány angol és ausztrál film, köztük Oscar-díjra jelölt animációkkal. A fesztivál díszvendége volt a horror egyik nagymestere, George A. Romero is (Az élőhalottak sorozat atyja).

Ez a Most látszom negyedik amerikai díja, és a fesztiválkörút is az Egyesült Államokban folytatódik. Ezen a hétvégén két kaliforniai fesztivál tűzi műsorára a filmet, majd következik a keleti part: Harlem, Charlotte és Queens. Szász Attila alkotását eddig több mint harminc nemzetközi filmfesztivál válogatta be versenyprogramjába.

Kapcsolódó link: www.extremefilm.com/mostlatszom



Címkék

hír



nka emblema 2012