sex hikaye

Az MMKA meghosszabbítja a tévés pályázat határidejét

Tévéjáték

2009. május 14. - filmhu
Az MMKA meghosszabbítja a tévés pályázat határidejét
A 2009. évi szelektív televíziós filmgyártási pályázati felhívásra 2009. május 18. 16 óráig nyújthatják be a pályázataikat az alkotók. jó hír, hogy azok a pályázatok is indulhatnak, amelyek még nem tartalmaznak műsorszolgáltató által kibocsátott sugárzási nyilatkozatot, illetve vagyoni hozzájárulást.

Az MMK az Magyar Televízióval kötött Együttműködési Keretmegállapodásban lefektetett alapelvekhez és döntéshozatali mechanizmushoz ragaszkodva kívánja az MTV Zrt. részvételével készülő filmalkotások támogatását végrehajtani.  A pályázatokat május 18. hétfőig lehet benyújtani, és az MMK azokat a pályázatokat is befogadja, amelyek jelenleg még nem tartalmaznak műsorszolgáltató által kibocsátott sugárzási nyilatkozatot illetve vagyoni hozzájárulást.

A Magyar Televízió Zrt-hez beérkezett koprodukciós jelentkezések értékelése mellett az MMK is szeretné megismerni az MTV Zrt-hez beadott filmalkotások teljes körét annak érdekében, hogy biztosíthassa az általa képviselt mozgóképszakmai és művészi értékek érvényesülését.

Erre tekintettel a Magyar Mozgókép Közalapítvány Kuratóriuma lehetőséget ad azon pályázóknak, akik a Magyar Televízió Zrt. hozzájárulásával kívánják filmalkotásaikat megvalósítani, hogy a 2009. évi szelektív televíziós filmgyártási pályázati felhívásra pályázataikat 2009. május 18. 16 óráig nyújtsák be (a beadás helyszíne: 1068 Budapest, Városligeti fasor 38. III. emelet 5.).

Az MMK azokat a pályázatokat is befogadja, amelyek jelenleg még nem tartalmaznak műsorszolgáltató által kibocsátott sugárzási nyilatkozatot illetve vagyoni hozzájárulást. Ezekre vonatkozóan a Kontrolling szervezet a pályázatok vizsgálatakor hiánypótlást ír elő, és az ott megjelölt határidőn belül kell a tartalmi követelményeknek eleget tenni.  

Budapest, 2009. május 13.
 

Grunwalsky Ferenc
a Kuratórium elnöke
Magyar Mozgókép Közalapítvány





(2) 
Hozzászólások
2-1  /  2
2009. május 24. vasárnap, 00:48#2| TORFER
érthetetlen ez az egész... viccesnek is mondhatnánk, de valahogy nincs kedvem nevetni. a forgatókönyvek ismerete nélkül döntöttek a szándéklevelekről, ami teljes agyrém. az mmk ezzel az új kiírással próbálja ugyan a tüzet oltani, de az mtv végleg leszerepelt. csak kapkodjuk hetente a fejünket, a stáb persze vár, full ciki, semmi értelme... a politika és a korrupció olyan szinten megette a tévés szakmát, jobb lenne az egészet felfüggeszteni. ilyen áron kinek van kedve tévéfilmet forgatni? ez a legalja...
2009. május 14. csütörtök, 21:55#1| durst
Vajon lesz még egy határidő módosítás?
Mert van egy ötletem, igaz, még nincs hozzá forgatókönyv, meg tévés pénz, meg rendező, de hamar kerítek mindent, ami kell...az új határidőig meglesz minden...
Milyen jól átgondolt és előkészített pályázati kiírás volt ez!
Már az Indexen is szerepel. Talán csak nem a Móra miatt van ez az egész?

nka emblema 2012