sex hikaye

Az MMKA minden lehetséges fórumon eljár

Sajtóközleményt adott ki az MMKA

2010. november 4. - filmhu
Az MMKA minden lehetséges fórumon eljár
A Magyar Mozgókép Közalapítvány kuratóriuma tájékoztatja a közvéleményt, hogy a Magyar Mozgókép Közalapítvány 2011. évi költségvetési támogatása kapcsán felmerülő kérdések a 1159/2010. sz. kormányhatározat alapján elrendelt, a közalapítványok átvilágítására vonatkozó vizsgálatot lezáró kormánydöntés, valamint a költségvetési tárgyalások lezárását, a végleges költségvetés elfogadását követően válaszolhatóak meg - áll a Mozgókép Közalapítvány közleményében.

" A Kuratórium a nemzeti filmgyártás fennmaradását biztosító felelős döntés elősegítése érdekében minden lehetséges fórumon eljár és az ehhez szükséges információkat a döntéshozók rendelkezésére bocsátja." -zárul a sajtóközlemény.

Mint ismeretes, a tegnap közzétett költségvetési tervezet szerint a Magyar Mozgókép Közalapítvány támogatási keretét az idei 5,1 milliárdról 1,035 milliárd forintra csökkentené a kormány 2011-re, máshol teremtve filmes forrásokat. Jövőre pedig más közalapítványokkal együtt meg is szüntetik az MMKA-t - állította tegnapi számában a Népszabadság.

 






nka emblema 2012