sex hikaye

Az S.O.S szerelem! könyvalakban

Színes forgatókönyv

2007. május 9. - filmhu
Az S.O.S szerelem! könyvalakban
Még mindig nincs vége a film utóéletének: a napokban jelent meg az S.O.S. Szerelem! fotókkal illusztrált forgatókönyve. Szurmai János és Agnes Fernandes munkája az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

Sas Tamás romantikus vígjátéka óriási siker: az első héten 70.000 néző látta, majd másfél hónap alatt 200 ezer nézőt csalogatott a mozikba. A produkció híradása szerint több külföldi cég is érdeklődik az S.O.S. Szerelem! iránt: egy ausztrál vállalat a kezdetek óta szeretné elkészíteni a remake-et, valamint a Brad Pitt nevével fémjelzett amerikai Plan B is kért megtekintő példányt.  Ám ezzel még mindig nincs vége a film utóéletének: a boltokban az S.O.S. Szerelem! könyv-változata.

Szurmai János (a film forgatókönyvírója) és Agnes Fernandes közös munkája az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg. A szerzők szerint a könyv ritkaságnak számít Magyarországon, hiszen a teljes forgatókönyvön kívül megleshetjük a kimaradt jeleneteket, valamint a filmkészítés összes fázisába bepillantást kaphatunk. Hetven werkfotó, és hét – az alkotókkal készült – interjú tarkítja a kiadványt.

A film története szerint egy neves randiszervező cég, az S.O.S. Szerelem! vezetője, Péter (Csányi Sándor) pazar fizetség ellenében rövid időn belül megszerzi a kliens számára a választottját. Új ügyfelük azonban igen nehéz feladatot ad a modern Ámoroknak. A bunkócska, újgazdag Tomi (Fenyő Iván) nem igazán ért a nők nyelvén. A bonyodalmak egyre csak fokozódnak, amikor Péter fejét is elcsavarja a Tomi által kiszemelt óvónő, Veronka (Ullmann Mónika).

További információ: www.sosszerelem.hu
                                  www.alexandra.hu



Címkék

hír



nka emblema 2012