sex hikaye

Hétvégén teljesen elázunk

Vizes filmek az Urániában

2013. október 2. - filmhu

A Nemzetközi Víz Világtalálkozóhoz kapcsolódóan rendezik meg 2013. október 3-6-a között az Éltető Víz Filmszemlét Budapesten az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A nemzetközi találkozón 41 magyar és külföldi dokumentum- és játékfilmet mutatnak be.



Idén Magyarországon lesz a Nemzetközi Víz Világtalálkozó – ennek részeként rendezik meg október 3-6-a között az Éltető Víz Filmszemlét, továbbá a CinemArt mozgóképkészítő versenyt és filmfesztivált az Urániában.

A nemzetközi találkozón 41 magyar és külföldi dokumentum- és játékfilmet mutatnak be a mozi három termében. A rendezők sokféle szemszögből járják körbe a vízzel kapcsolatos mondandójukat, céljuk az élhető, fenntartható világhoz vezető út megmutatása. A szemle Mosonyi Szabolcs Vad Szigetköz – A szárazföldi delta című filmjének díszbemutatójával kezdődik, mely egy különleges, vizes élőhely változásait tárja a nézők elé ritkán látható, különlegesen szép képekkel.

Vízzel kapcsolatos régi és új játékfilmeket is találhatunk a négynapos programban, köztük olyan  klasszikusokat, mint a 65 éve készült Talpalatnyi föld vagy A kétéltű ember című szovjet sci-fi.

(Forrás: tiszamozi.hu)



Címkék

víz , éltető víz , uránia , hír



nka emblema 2012