sex hikaye

Jön a Sin City 2.

Miller és Rodriguez újra együtt

2005. szeptember 6. - filmhu
Jön a Sin City 2.
A forgatás a tervek szerint 2006 januárjában kezdődik, és ismét teljes egészében green-box előtt forog majd, minimális díszletben. A mozik várhatóan jövő nyáron mutatják be a Frank Miller képregénysorozatából készülő következő részt, amely az "A Dame to Kill For" című epizód felturbózott filmes változata lesz.
 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok

"Az alapfigurái változatlanul szerepelnek, de lesz egy sor új karakter is" - nyilatkozta Robert Rodriguez a Movieblog-nak. Az előző részben megismert Sin City-alakok, mint Marv (Mickey Rourke), Dwight (Clive Owen), Shellie (Brittany Murphy), Gail (Rosario Dawson), Goldie/Wendy (Jaime King), Manute (Michael Clarke Duncan), Miho (Devon Aoki) ismét feltűnnek a történetben.

"mintha rátaláltam volna az öcsémre"
Robert Rodriguez és Frank Miller
Az újabb részt Miller és Rodriguez ismét együtt rendezi, ami szinte természetes, hiszen sokak szerint minden idők legjobb képregényadaptációja készült el az előző résszel. A forgatókönyvet viszont egyedül Miller jegyzi, Rodriguez saját bevallása szerint is csak átültette az eredeti változat cselekményszálait az első részbe, tehát most sem tart igényt erre a titulusra.
 
A Sin City második részének alapját a A Dame to Kill For epizód adja, Dwight karakterére kihegyezetten. Felbukkan múltjából volt szeretője, Ava, és ezáltal megtekerednek a szálak. 
Feldúsított történet
Egy nő, akiért ölni kell
Az A Dame to Kill For időben korábban játszódik, mint az első részében összedolgozott epizódok, emiatt a már korábban likvidált szereplőkkel újra találkozhatunk a filmvásznon.

"Dolgozom egy új sztorin is, amit beleszövök majd a vezérfonalba. Az A Dame to Kill For adja az alapot, ebbe dolgozok bele egy új Nancy Callahan (Jessica Alba)-szálat." - mondta el Miller a Movieweb-nek közeltmúltban adott interjújában. A Bűnös Város atyja arról is beszámolt, hogy Rodrigezben, akivel eleinte szóba sem akart állni, később szinte testvérre lelt.

Ami következő munkáit illeti, Miller a Sin City 2 mellett rajzol egy Batman és Robin történetet, amely a Denevérember társának szuperhőssé válásáról szól, ahogyan a kis Dick Graysonból Robin lesz. "Emellett egy másik Batman történet illusztrációival is el vagyok foglalva: a graphic novel címe Holy Terror Batman lesz, és lényegileg Batman és az Al Qaeda harcáról szól majd. Jó választás, igaz?" - ironizál a comic-noir mester.






nka emblema 2012