sex hikaye

Jovovich egy thrillerben

Hitchcock-sztori harmadszor

2004. szeptember 23. - filmhu
Jovovich egy thrillerben
Milla Jovovich leszerződött Michael Cristofer legújabb filmjének, a jövő májusban induló Fade Out forgatására. A korábban már mexikói és belga változatban is megfilmesített történet egy klasszikus Hichcock-féle szituációt vesz elő, a felesége után kutató gyanakvó férjet.
 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok

Ma jelentették be, hogy Milla Jovovich leszerződött Milchael Cristofer (Eastwicki boszorkányok, Eredendő bűn forgatókönyvírója) új filmjének elkészítésére. A másik főszereplő Thornton (Az ember, aki ott sem volt, Szörnyek keringője) már az év eleje óta biztos résztvevője a Fade Out-nak. Cristofer a mozit forgatókönyvíróként is jegyzi, és a munkát jövő év május közepén fogják elkezdeni.

A klasszikus hichcocki történet egy pszichés rendellenességben szenvedő forgatókönyvíróról (Thornton) szól, aki feleségét (Jovovich) hűtlenséggel vádolja. Amikor elkezdi leírni felesége iránti gyanúját, elveszíti képességét, hogy megkülönböztesse a valóságot a fikciótól.

Cristofer olyan korábbi nagy mozik forgatókönyvírója volt, mint az Eastwick-i boszorkányok, vagy a Hiúság vására, valamint Angelina Jolie főszereplésével az HBO számára készített Gia.

A film szereplői közül Jovovich legutóbb A kaptár című akciófilmben szerepelt, Thornton legközebb egy futball témájú moziban, Friday Night Light-ban lesz látható.

A Fade Out-nak már vannak előzményei. A hichcocki ihletésű történetből először 1977-ben egy mexikói csapat irányításával készített egy rövid, 20 perces változatot. Később, 2000-ben egy belga alkotógárda rugaszkodott neki a történetnek, és forgattak le egy 15 perces kisfilmet.






nka emblema 2012