sex hikaye

Kálomista nem kongat vészharangot

Mélyen kezdett a zuhanórepülés

2007. szeptember 17. - filmhu
Kálomista nem kongat vészharangot
Nem kezdett jól Novák Erik akciófilmje, a Zuhanórepülés a fővárosi mozikban. Az alvilági történet  4500 nézőt vonzott, amellyel csak a toplista ötödik helyét foglalja el. Kálomista Gábor, a Zuhanórepülés producere ennek ellenére nem aggódik.

Kálomista a múlt héten úgy nyilatkozott a filmhu-nak, hogy legalább háromszázezres nézőszámot szeretnének elérni hazánkban, emellett – a kedvező cannes-i fogadtatás okán - külföldi sikerekre is apellálnak. Megkérdeztük a producert, ennek tükrében hogyan értékeli a hétvégi harmatos kezdést. „Nem vagyunk meglepve, és különösebben csalódottak sem vagyunk” - igyekezett megnyugtatni a filmhu-t.

Több ok is közrejátszhatott abban a producer szerint, hogy ennyien ültek be a mozikba: a magyar filmek nézői csak a vígjátékokra váltanak jegyet "automatikusan", az akció műfajáról még a legtöbbeknek az Európa Expressz című próbálkozás ugrik be. Emellett a kellemes időjárás és a Moziünnep hatása miatt általában is kevesen mentek moziba a hétvégén – fejtette ki a producer.

A filmhu kérdésére, hogy lát-e okot a marketing-stratégiájuk megváltoztatására, Kálomista határozott nemmel felelt. „Bekalkuláltuk, hogy nehezen indul a film, pont mint a Kontroll, a Valami Amerika vagy a Csak szex... Sokan ismerik már a Zuhanórepülés-t, de az ilyen típusú filmeknek szükségük van némi időre, amíg beküzdik magukat a köztudatba. Nicholas Cage neve egyelőre sajnos vonzóbb, mint Nagy Zsoltté, de reméljük, ez hamar megváltozik.”

Mégis meddig tarthat a türelem, mikor kezdene el aggódni a film sikere miatt producer – tettük fel a kérdést? „Három-négy hét múlva már jönnie kell az eredményeknek, az előbb említett produkcióknál is így volt.”  A filmet a szakma többnyire kedvezően fogadta, ám kíváncsiak voltunk, vajon szondáztatták-e a nézőket a bemutató hétvégéjén? „Több moziban is voltunk, értették a filmet, volt ahol tapsoltak is a végén.” Kálomista elmondása szerint eddig főleg az átlagos moziba járó korosztálynál idősebbeknek tetszett a film, tehát főként a harmincas generációnak jöttek a Zuhanórepülés nyers jelenetei.



Címkék

hír


(32) 
Hozzászólások
32-30  /  32
2007. október 13. szombat, 00:00#32| torolt felhasznalo
Az nem Neked szólt, ne vedd magadra. Ez egy általános meglátás volt a médiáról, hogy csak ezekről tudósítanak. Nem azért írtam, mert Te azt nézed, hanem mert ezt adják és a többiről nem beszélnek. Szóval mondom, ne vedd magadra, mert nem Téged minősítettelek vele, csak azért mondtam, mert ha nem tudod, hogy vannak, az azért van, mert nem beszél róluk senki. Mert Anettka sokkal fontosabb...
 
Előzmény: f.r.a.n.k. #31
 
2007. október 12. péntek, 21:46#31| f.r.a.n.k.
jó. vedd úgy, h elhittem.

más dolog, h hogy megy ez hong-kongban, presztizs, pénz stb. de tény h én is szivesen látnám őket filmen...

ja, a média legalját muszáj belekeverni? én azt a fajta tévét nem igazán nézem, úgyhogy ilyen dolog még tudat alatt se jön ki a számon... fuggadaboutit.
 
Előzmény: torolt felhasznalo #30
 
2007. október 12. péntek, 19:00#30| torolt felhasznalo
Ismerek.

Attól mert nem beszélnek róluk két Tünci és egy Anettka hír közben, még vannak világbajnok breaktáncosaink és harcművészeink is. Hidd el nekem, hogy nem járok én olyan messze a valóságtól, mint azt sokan szeretnék...
 
Előzmény: f.r.a.n.k. #29
 

nka emblema 2012