sex hikaye

Megjelent a Daazo kisfilmes magazinjának cannes-i kiadása

World of Shorts

2012. május 21. - filmhu
Megjelent a Daazo kisfilmes magazinjának cannes-i kiadása

Megjelent a Daazo.com rövidfilmes magazinjának, a World of Shorts-nak a Cannes-i kiadása: a legújabb WOSH a Cannes-i Filmfesztivál rövidfilmes programjával foglalkozik, az interjúk és a cikkek mellett a kisfilmes rendezők idén is bemutatták rajzkészségüket, a népszerű Mapping your mind rovatban ugyanis a filmjeiket rajzolták le.

 

A rövidfilmek fontos részét képezik a Cannes-i Filmfesztiválnak: a Daazo - European Shortfilm Centre egy teljes magazint szentel kizárólag a kisfilmes programnak.

A WOSH magazin legújabb számában a filmőrültek olvashatnak a Cinefondation elmúlt 15 évéről, a legújabb fesztivál trendekről, valamint jogi és forgalmazási szakemberek adnak tanácsot induló filmeseknek. A magyar filmesek közül Mundruczó Kornél és Cannes kapcsolatát mutatják be rövidfilmjei segítségével, valamint a tavaly Cannes-ban MEDIA European Talent Prize díjat nyert Zomborácz Virággal is készült egy interjú. A Mapping your mind szekció játékra hívta a rendezőket: a Cinefondation és a hivatalos versenyprogram filmesei rajzolták le filmjeiket. A gyönyörűen illusztrált magazint fiatal tehetségek grafikái díszítik.

Az ingyenes magazint a Daazon.com oldalán lehet elérni: http://daazo.com/wosh/cannes2012






nka emblema 2012