sex hikaye

Star Wars-maraton

Egymás után a hat rész!

2005. április 20. - filmhu
Star Wars-maraton
A Lucasfilm és a 20th Century Fox kedden bejelentette, hogy egymás után levetítik a Star Wars valamennyi epizódját, amelyre május 16-án kerül sor Londonban, a Leicester Square-en – olvasható a Yahoo Entertainmenten. Az SW-maraton egy nappal azt követően kezdődik, hogy A sith-ek bosszúját bemutatják a Cannes-i filmfesztiválon, ahol azt versenyen kívül vetítik majd.
 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok

A különleges, naphosszat tartó Leicester Square-i esemény házigazdái a legnagyobb premierszínházak, mint a UCI Empire és a the Odeon Leicester Square and Vue. Ezekben a mozikban vetítik az öt, korábban már látott Star Wars-részt, majd a nap csúcspontjaként következik A sith-ek bosszújának Egyesült Királyság-beli premierje.

Star Wars III. - A sith-ek bosszúja
A szervezők ígérete szerint az eseményen megjelenik majd Georges Lucas rendező és a Darth Vadert alkaító Hayden Christensen is. Ők a francia Riviéráről fognak átrepülni a londoni vetítésre. A rajongók különleges, ingyenes zenei eseményre is számíthatnak, a Royal Philharmonic Orchestra előadja majd a Star Wars már ismert dallamait.

A hatodik és egyben befejező Csillagok háborúja-epizód általános bemutatója május 19-én lesz az USA-ban, az Egyesült Királyságban és Magyarországon, összesen több mint negyven országban.






nka emblema 2012