sex hikaye

Támogasd a Vakondok 2 DVD és Blu-Ray kiadását

Közösségi finanszírozás

2013. március 28. - filmhu
Támogasd a Vakondok 2 DVD és Blu-Ray kiadását

Közösségi pénzgyűjtésbe kezdtek a Vakondok 2 – Demoscene dokumentumfilm alkotói, hogy így teremtsék meg a film 4 lemezes, exkluzív DVD és Blu-Ray kiadásának pénzügyi feltételeit. A kampányt bárki támogathatja online, a támogatóknak pedig különböző ajándékokat ajánlottak fel az alkotók köszönetképpen.

 

Így aki legalább 20$-al támogatja a projektet, az ajándékba kap majd egyet a legyártani kívánt digipakokból is, amennyiben a kampány sikerrel zárul. A pénzgyűjtés 2013. május 5-ig tart, és ha addig nem sikerül összegyűjteni a gyártáshoz szükséges minimális pénzt, akkor a rendszer minden támogatónak automatikusan visszautalja a felajánlott összeget. Így aki szeretne magának egyet a tervezett Digipakból, május 5-ig még támogathatja a projektet.

A pénzgyűjtő kampány EZEN A LINKEN érhető el.

A Vakondok 2 egy, a demoscene szubkultúráról szóló dokumentumfilm. A demoscene egy számítógépes művészeti szubkultúra, aminek központi elemei az úgynevezett demók. Ezek olyan, nem-interaktív, audiovizuális alkotások, melyek valós időben futnak a számítógépen, mint bármely más számítógépes program, és futtatás közben generálják a látványt és a hangot. A demók készítése programozási, grafikai és zenei képességeket igényel. A szubkultúra mintegy 30 éve létezik világszerte, de a Vakondok 2 az első egészestés dokumentumfilm a témában.

Az alkotók a filmet szabadidejükben, saját spórolt pénzükön gyártották. A tokiói premier óta a film rendkívüli nemzetközi sikereket tudhat maga mögött. A Vakondok 2-t több mint 35 városban vetítették világszerte, Sydney-től São Paulo-ig, és több mint 10 filmfesztivál hivatalos programjába választották be. Versenyzett többek között a Warsaw Film Festival, a Manhattan Film Festival és itthon a CineFest dokumentumfilmes szekciójában. ”Feltörekvő Tehetség” elismeréssel tüntették ki az angol ID Festival-on, valamint elismerő oklevélben részesült a Los Angeles New Wave Film Festival-on és az 59. Magyar Függetlenfilm Fesztiválon is. A filmet vetítették a boston-i Penny Arcade Expo-n is, és Tycho, a képregény egyik szerzője a honlapjukon is ajánlotta azt.

A film ingyen elérhető az interneten, és eddig több mint 150.000-szer nézték meg.

A filmet ITT nézheted meg online, de ITT le is töltheted.






nka emblema 2012