sex hikaye

Terry Gilliam Magyarországra látogat

The bright side of Grimm

2005. október 18. - filmhu
Terry Gilliam Magyarországra látogat

Terry Gilliam hazánkba látogat legújabb filmje, a Grimm magyarországi bemutatója alkalmából.  A Brian életé-nek és a Gyalog galopp-nak rendezője a hivatalos programon túl egy napot magánemberként is tölt Budapesten, mert nagyon érdekli a főváros hangulata és a magyar borok.

 

 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok

Terry Gilliam olyan rendezések után, mint a Brazil, a Félelem és reszketés Las Vegasban,  a 12 majom vagy A Halászkirály legendája, új filmjében a fantasy, a thriller és a romantikus vígjáték bizarr elegyét nyújtja.

Életében először látogat Magyarországra
A Grimm a mesemondó fivérek kalandjait tárja elénk: a napóleoni időkben a Matt Damon és Heath Legder alakította fivérek a német falvakat járják, és azt állítják magukról, hogy képesek megszabadítani az embereket mindenféle szörnyűséges lidércnyomástól és rémálomtól, ájtatos manóktól és boszorkányoktól. Ám mikor a Tükör Királynővel (Monica Bellucci) gyűlik meg a bajuk, a testvérek kénytelenek egy valóban varázserejű átokkal megküzdeni. Számos történet az ismert Grimm mesék közül - a Hamupipőke, a Piroska és a farkas és a Jancsi és Juliska - valahogyan megelevenedik a filmben, miközben Jacob és Will arra kényszerülnek, hogy a fantázia és a valóság határán, a saját képzeletük szülötteivel szembesüljenek.

A Grimm november 10-étől látható a hazai mozikban, a bemutató kapcsán Magyarországra látogat életében először Terry Gilliam. A hivatalos programon túl egy napot magánemberként is tölt a városban, mert érdekli a főváros hangulata és a magyar borok.



Címkék

terry gilliam , grimm , hír



nka emblema 2012