sex hikaye

Új helyszínekkel és Zolnay Pállal nyitott a Dialektus Filmfesztivál

2010. június 25. - filmhu
Új helyszínekkel és Zolnay Pállal nyitott a Dialektus Filmfesztivál

Második napja tart a Dialektus, új helyszínekkel, pálinkás megnyitóval, beszélgetős estékkel. Zolnay Pál Fotográfia című filmjének felújított kópiás vetítésével nyitottak és macskaköves, vadszőlős udvari vetítéssel folytatták az elmúlt két napot.

 

Közben aki eljutott a Vörösmarty moziba, már jó néhány versenyfilmet nézhetett végig. Esetleg elbeszélgetett a rendezőkkel, vendégeinkkel, akik szerencsésen megérkeztek és még várják a többieket is. A Kálvin téri felújítások közepén, aki csak éppen útját lerövidítendő érkezett a Vörösmartyba, arra is ragadt valami az idei Dialektusból. A szakmai érdeklődőkre pedig vár a szombati myDEER nyilvános projekt bemutatója a Cseh Centrumban. A rendezőkön kívül, az Aranyszarvas díjról döntő kilenc tagú, nemzetközi zsűri is el-el csíphető egy kérdés erejéig a filmek között. Aki pedig hoszabban beszélgetne velük azoknak ajánljuk az Építész Udvart.

Legvégére maradt még a Fesztivál mai ajánlata: eltűnőfélben lévő Gauchók, emlékdarabok Hudeček és Rein urak gyűjteményéből, holnapra pedig a bevállalós nénikékkel, esőnemzedékkel és kukkolási jegyzőkönyvvel keverve, afgán nőkkel a kormánynál.

Legfontosabb időpontok a fesztivál oldalán.






nka emblema 2012