sex hikaye

Változások a Hetediksor.hu pályázatán

A Daazo.com és a Be Social is csatlakozott

2012. július 5. - filmhu
Változások a Hetediksor.hu pályázatán

„Budapest – ami a képeslapokról kimaradt címmel indított nemrég fotó- és rövidfilm-pályázatot a Hetedik Sor Közepe Alkotói Csoport. Az eseményhez nemrég társult a Daazo.com, valamint a Be Social, amely oldalaknak köszönhetően a pályamunkák sokkal nagyobb nyilvánosságot kaphatnak.

 

A pályázat fotós szekciója a továbbiakban a hetediksor Facebook-oldalán zajlik, itt mindenki maga töltheti fel a saját munkáját, továbbra is legfeljebb 3 db-ot, és máris várhatja a közönségtől érkező szavazatok gyarapodását. A verseny ugyanakkor nem vált „like-vadászattá”, a BeSocial.hu fejlesztőinek a pályázat számára készített alkalmazása egy a közösségi oldal szabályainak minden tekintetben megfelelő applikáció.

A kisfilmek számára is új kapuk nyíltak, a hetediksor.hu ugyanis partnereként tudhatja a népszerű Daazo.com oldalt. A Daazo évek óta népszerű felülete a rövidfilm-készítőknek, hiszen nem klasszikus videómegosztó, hanem egy a tartalmait megválogató, igényes kisfilmekre szakosodott nemzetközi látogatottságú site, amely már számos hasonló videópályázatot bonyolított le sikerrel az utóbbi években. A szervezők a továbbiakban a Budapest-pályázat oldalán várják a nevezésre szánt videókat.

A változások miatt egyúttal a beküldési határidőt is kitolódott, így az július 31-re módosult.

„Budapest - Ami a képeslapokról kimaradt” – várjuk azokat a fotókat és kb. 5 perces kisfilmeket, amelyek a fővárost más nézőpontból mutatják be, mint az unalomig ismert Budapest-klisék. Szeptemberben a fesztivál záróakkordjaként a legjobb munkákból kiállítást, illetve vetítést tartunk, valamint díjakkal jutalmazzuk az alkotókat.

További info: hetediksor.hu/kisfilmpalyazat






nka emblema 2012