sex hikaye

Drakula árnyéka – A romániai forradalom kitörésének valódi története (Drakula árnyéka – A romániai forradalom kitörésének valódi története)

documentary 89 min, video
historical Color Hungarian
  Production company Euronair Productions Ltd. , World Film Entertainment , Duna Televízió
     
     

Synopsis

Hátborzongató hidegháborús történet a véres romániai forradalom 1989. december 15-i kitöréséről, amikor Tőkés László, akkori temesvári lelkész hívei a templom köré csoportosultak, hogy védelmet nyújtsanak számára a katonaság és a román titkosrendőrség, a Securitate ellen. Két francia-kanadai, Michel Clair, volt Québec-i tartományi miniszter és Réjean Roy, a Radio Canada riportere Temesvárra utaztak, hogy titokban tévéinterjút készítsenek Tőkés Lászlóval. Így vette kezdetét az a két napon át tartó macska-egér játék, ami a kanadaiak és három magyar segítőjük, valamint az őket üldöző román titkosrendőrség között zajlott. A teljes történet most kerül először napvilágra.

Plot keywords

police, revolution, romania, securitate
pictures
Drakula_arnyeka_02.JPG
Drakula_arnyeka_05.JPG
Drakula_arnyeka_12.JPG
Drakula_arnyeka.JPG
Drakula_arnyeka_03.JPG
Drakula_arnyeka_07.JPG
Drakula_arnyeka_11.JPG
Drakula_arnyeka_06.JPG
Drakula_arnyeka_08.JPG
Drakula_arnyeka_04.JPG
Drakula_arnyeka_10.JPG
Drakula_arnyeka_13.JPG
Drakula_arnyeka_09.JPG
Drakula_arnyeka_14.JPG

Related articles

awards

2010 Hungarian Filmweek: Special Prize of Duna Television
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!