sex hikaye

"Jöjj vissza hozzám..." - Kovács Józsi születésnapi műsora ("Jöjj vissza hozzám..." - Kovács Józsi születésnapi műsora)

100 min,
concert Color Hungarian

Crew

director Katalin Nagy
  director of photography Adrienne Horváth
     
more crew további stábtagok

Cast

Bori Kállay
  Gábor Gárday
  Ibolya Nagy
  József Kovács
  Marica Molnár
     
more cast további szereplők

Synopsis

Az 1967-es Táncdalfesztiválon egy csepeli autószerelő fiatalember, Pető István: Jöjj vissza hozzám... című dalával hatalmas sikert aratva megnyerte a közönség díját. Ez a rokonszenves fiú, egy csapásra belopta magát a magyar emberek szívébe és ettől kezdve lett ő mind a mai napig mindenki Kovács Józsija. 2006. május 21-én este 8 órakor Kovács Józsi 60. születésnapján láthatják a nézők azt a műsort, amely bemutatja ezt a zenei élményekben gazdag, fordulatos életutat. Köszöntik őt korábbi pályatársai és olyan fiatal tehetségek, akiket ő nindított el az énekesi pályán.
Néhány név az est szereplői közül: Kállay Bori, Buzás Viktor, Molnár Marica, Xavier Rivadeneira, Nagy Ibolya és az est házigazdája, a régi barát, Gárday Gábor. Részletek hangzanak el többek között Kálmán, Lehár, Leoncavallo, Kacsóh Pongrác és Erkel világhírű zeneműveiből, valamint felhangzik mind 1967-es felvételről mind mai előadásban Pető István: Jöjj vissza hozzám... című slágere.
A felvétel a Belvárosi Színházban készült.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!