sex hikaye

Katalin Nagy

 

director, editor

Filmography

director
 
2010 Ennél jobb már nem is lehet
2009 A Mazowsze állami népi énekegyüttes karácsonyi koncertje
Haydn: Philemon és Baucis magyarországi bemutató
2008 Advent Csíkcsobotfalván és Munkácson
Jókai Mór városai: Komárom, Pápa, Balatonfüred
Ünnepi hangverseny Wojciech Kilar műveiből
2007 Háy János: A Pityu bácsi fia
Illényi Katica koncertje a Zeneakadémián
A Győri Leánykar Kodály kórusműveket énekel
A flamenco találkozása a balkáni cigányzenével
2006 Mendelssohn: Szentivánéji álom
Nagyvizit
2005 XV. Nemzetközi Cigánykarnevál
Országalma, avagy Mátyás király és a cigánylány
2003 Mindentudás Egyeteme
2002 Mindentudás egyeteme - Hámori József előadása
1998 Dunakép
1997 A professzor, aki római református
1995 Vendégségben Takács Paulánál
A vállalkozó szellem
A 100 Tagú Cigányzenekar Koncertje a Budai Parkszínpadon
Lovas sportok viadala - Sóskút 2001
Gyógyító agytudomány
Somogyi Győző
A karnevál utolsó éjszakája
Énekes sorsok
Históriás történeti játszóház
Kelemen Lajos - Erdély levéltárosa
"Jöjj vissza hozzám..." - Kovács Józsi születésnapi műsora
Németh József keramikusművész
Észhelyzet
editor
 
2010 Ennél jobb már nem is lehet

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Adrienne Horváth - director of photography  (23)
Balázs Sára - director of photography  (2)
Gyula Kovács - director of photography  (2)
János Mucsányi - screenwriter  (2)
Adél Jordán - actor  (1)
Ági Szirtes - actor  (1)
Ágnes Matula - news-editor  (1)
András Ötvös - actor  (1)
Andrea Makó - director  (1)

Genres

educational concert portrait theatre play dance
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu