sex hikaye

Advent Csíkcsobotfalván és Munkácson (Advent Csíkcsobotfalván és Munkácson)

documentary series
Color Hungarian

Crew

director János Mucsányi , Katalin Nagy , György Ordódy
  director of photography Balázs Sára , Csilla Czétényi
     

Cast

Imre Antal
     

Synopsis

Antal Imre sokoldalú ember. Rajztanár diplomával rendelkezik, de legtöbben népzenészként ismerik. Családi zenekara mellett a csíkcsobotfalvi hagyományok felélesztésével is foglalkozik. De azt is mondhatnánk, hogy tájépítész, mert felkutatta és felújította a Csobotfalva környéki forrásokat, föléjük tetőt emelt, melléjük padot ácsolt. Legnagyobb munkája az volt, amikor borvízfürdőt épített egy rég elhagyott forrás köré. Úgy hívják: Kerekeger fürdő. De Antal Imre elsősorban egy közösség lélek-embere.
Kárpát-Ukrajnában Munkácsra látogatunk a Popovics fivérekhez, az idősebbik Bélához és a fiatalabbik Pálhoz. Tanáremberek, sok gyermekük van. Béla felesége Budapestről költözött Munkácsra, ezzel szemben Pali felesége munkácsi. Összesen 7 csodálatos gyermek várja velünk együtt a karácsony estét. A délelőtti főzéstől az Angyalka eljöveteléig. Nézzék meg milyen Munkácson a karácsony.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!