sex hikaye

László Bokor

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
1988 Ismeretlen katonák
1984 Emlékek hídja
Schallaburg üzenete
1983 Háború hadüzenet nélkül
Három nemzedék
1981 Hajnal a Mekong fölött
Újságíróportré
Zászló félárbocon
1980 A 2. számú őrjárat
1979 Charter
1978 Szakszervezeti Filmmagazin 1978/2.
Emlékezés egy honfoglalásra
Szakszervezeti Filmmagazin 1978/1.
1977 Hétvége Pest megyében
Sz(akszervezetek) O(rszágos) T(anácsa) Magazin I.
Halló, Havanna
1976 Szembesítés
1975 Madrid határán
1971 Képek egy évtizedről
1970 25 év a dolgozó nép szolgálatában
Született 1945-ben
1969 Kozmosz csillagai
Chinoin '70
Többlépcsős rakéta
1968 Randevú Szófiában
B(udapesti) N(emzetközi) V(ásár) '68
Dezertőrök
Örökkön győz e had
Mindnyájunk Vietnámja
Fesztivál '68
50 éves a párt
Dokumentumok
1967 Egyesült erővel
Guinea földjén
Három lány
Egy Szabó család
Én, Varga Júlia
1966 Kongresszusi jelentés
Vltava hadművelet
A Duna partján
Munkásőrök
1965 Viktória 1945
Láthatatlan háború
Holnap már tavasz lesz
1964 A nép szolgálatában 1945-1965
Színházi körséta
Húsz éve történt
1962 Károlyi Mihály
1961 Drang Nach Osten
Vienna Summit
Berlinből jelentik a Magyar Filmhíradó munkatársai
1960 Ekét a kardokból
Párizsi hétköznapok
Nem törnek át
15 esztendeje
Távol a nagyvárostól
1959 Új legenda született
Mesél a Nílus
Úttörő seregszemle
Híd a Níluson
1958 Április 4.
1957 "A nagyvilágon kívül..."
screenwriter
 
1984 Schallaburg üzenete
1976 Szembesítés
pictures
No picture
Videos
No video
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu