sex hikaye

László Bokor

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
1988 Ismeretlen katonák
1984 Emlékek hídja
Schallaburg üzenete
1983 Három nemzedék
Háború hadüzenet nélkül
1981 Zászló félárbocon
Hajnal a Mekong fölött
Újságíróportré
1980 A 2. számú őrjárat
1979 Charter
1978 Szakszervezeti Filmmagazin 1978/1.
Szakszervezeti Filmmagazin 1978/2.
Emlékezés egy honfoglalásra
1977 Halló, Havanna
Hétvége Pest megyében
Sz(akszervezetek) O(rszágos) T(anácsa) Magazin I.
1976 Szembesítés
1975 Madrid határán
1971 Képek egy évtizedről
1970 25 év a dolgozó nép szolgálatában
Született 1945-ben
1969 Többlépcsős rakéta
Kozmosz csillagai
Chinoin '70
1968 Fesztivál '68
50 éves a párt
Dokumentumok
Randevú Szófiában
B(udapesti) N(emzetközi) V(ásár) '68
Dezertőrök
Örökkön győz e had
Mindnyájunk Vietnámja
1967 Egy Szabó család
Én, Varga Júlia
Egyesült erővel
Guinea földjén
Három lány
1966 Munkásőrök
Kongresszusi jelentés
Vltava hadművelet
A Duna partján
1965 Viktória 1945
Láthatatlan háború
Holnap már tavasz lesz
1964 Húsz éve történt
A nép szolgálatában 1945-1965
Színházi körséta
1962 Károlyi Mihály
1961 Vienna Summit
Berlinből jelentik a Magyar Filmhíradó munkatársai
Drang Nach Osten
1960 Távol a nagyvárostól
Ekét a kardokból
Párizsi hétköznapok
Nem törnek át
15 esztendeje
1959 Úttörő seregszemle
Híd a Níluson
Új legenda született
Mesél a Nílus
1958 Április 4.
1957 "A nagyvilágon kívül..."
screenwriter
 
1984 Schallaburg üzenete
1976 Szembesítés
pictures
No picture
Videos
No video
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu