sex hikaye

Balázs Lóth

 

director of photography, director, writer, actor, editor, producer, screenwriter

Filmography

director of photography
 
2006 Vége
2003 Nincs mese
2002 Ott vagy még?
Állvamaradás
2001 Tékás
Kismadár
2000 Szende
Igor
Árnyék
A sarok
director
 
2010 Exit
2003 Nincs mese
2001 Pánik
2000 A sarok
1997 Insanity
writer
 
2002 Állvamaradás
2000 A sarok
1997 Insanity
actor
 
2013 A pingvin konstrukció
1997 Insanity
editor
 
2003 Nincs mese
2001 Tékás
producer
 
2008 Panel
2006 Kirándulás
screenwriter
 
2003 Nincs mese
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama short film crime satire thriller
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu