sex hikaye

Márta Elbert

 

director, riporter, screenwriter, production manager

Filmography

director
 
2006 Mozgóképes történelem - Rendszerváltás évei
2003 Utcaképes
1997 Ottilia
1996 Fizetett hirdetés
"A történelmet a győztesek írják" I-IV.
Lábjegyzetben
1995 A Soros
1994 Vannak tartozások
Mi történt itt?
A 169. óra
1991 Fanni és társai
Hagyaték
Akslé, egyujjas
Asklé, egyujjas
Az őrök hazamentek
1990 Magyar változások
Nincstelenek
Hajléktalanok
Angyal utcaiak
Túl a Ráktérítőn
1989 Az Ellenzéki Kerekasztal története
riporter
 
1996 Fizetett hirdetés
screenwriter
 
1996 Lábjegyzetben
production manager
 
2004 Tollas
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu