sex hikaye

Zsolt Kovács

 

actor

Biography

Díjak: 2004 - POSZT: Legjobb férfi főszereplő (Kovács M. - Mohácsi I. - Mohácsi J.: Csak egy szög)

Filmography

actor
 
2013 Afterlife
2012 Újratervezés
2010 Kolorádó Kid
Az utolsó kép
2009 Tréfa
Óra
2007 Az elsőszülött
2006 Boldog új élet
2005 Csaó bambinó
2002 Állvamaradás
2001 Moszkva tér
2000 Anyád! A szúnyogok
1999 Portugál
1998 Derengő
1990 Én, Rippl-Rónai József
1982 Koldus és királyfi
Szép Ernő: Vőlegény
"56 06 / Őrült lélek, vert hadak"
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama short film satire theatre play historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu