sex hikaye

Katalin Naszódi

 

production manager, producer, director, line producer

Filmography

production manager
 
2011 The Legend
2010 Az utolsó kép
2009 HVG30
Ünnep
Csak segélyhívás
2007 Hanna
Az elsőszülött
2006 Coming soon
Határvidék
A vagon
2005 Angyalcsinálók
Szász János portréfilm
Juronics Tamás-portré
producer
 
2009 Ünnep
director
 
2005 Mennyei falatok
line producer
 
2010 Magasfeszültség

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama experimental short film portrait historical
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu