sex hikaye

A belgrádi Fantom

82 perc,
akciófilm színes szerb-magyar-bolgár

Stáb

rendező Jovan Branislav Todorović
  forgatókönyvíró Jovan Branislav Todorović , Bogdan Petkovic
  producer Jovan Branislav Todorović , Bogdan Petkovic
     
  operatőr Nagy András
  vágó Milena Z. Petrovic
     
  zene Nemanja Mosurovic
     

Szereplők

Ivko Plecevic Aleksandar Djurica
  Boza Andrej Sepetkovski
  Felügyelő Boris Komnenić
  Szúnyog Goran Radakovic
  Fandjo Marko Živić
     
további szereplők további szereplők

Szinopszis

Belgrád, 1979. Amíg Tito elnök Kubában egy nemzetközi értekezleten vesz részt, egy rejtélyes fantom kelti fel a város figyelmét. Egy lopott fehér Porschén elképesztő kaszkadőr bemutatót tart. Amikor elterjed a rendőrséggel folytatott macska-egér játék híre, az emberek éjszakánként összegyűlnek, hogy megnézzék.

A Fantom a rádióban nyilvánosan kihívja a rendőrséget, hogy próbálják meg elfogni. Ez hallatlan, nyílt ellenállásnak számított, így több mint tízezer ember ment ki az utcákra, hogy támogassák hősüket. A közönség előtt veszélyes lett volna megsemmisíteni, így a rendőrség rákényszerült az üldözésre, ahol a szabályokat a Fantom diktálta.

A Fantom egy gaz jelképpé vált, amely a rendszert fenyegette. Az ő története az első repedés a kommunizmus homlokzatán és egy legenda, amely túlélte azokat, akik ezt el akarták nyomni.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012