sex hikaye

Dobogó kövek

játékfilm 102 perc, RED
kaland , vígjáték színes magyar
nyelv: magyar

Stáb

rendező Martin Csaba
  társrendező Tokay Péter
  író Martin Csaba
     
  producer Martin Csaba
  vágó Martin Csaba
     
     
további stábtagok további stábtagok

Szereplők

Patrik Martin Csaba
  Félix Molnár Attila Vajk
  Fanni Czupi Kála
  Ricsi Pindroch Csaba
  Géza Tánczos Tamás
     
további szereplők további szereplők
     
  bemutató 2010. október 28.
     

Szinopszis

Egy debreceni fiatalokból álló baráti társaság központi figurája Patrik és Félix, akik gyerekkori jóbarátok. Félix egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozik mint teszter, Patrik pedig alkalmi munkákból finanszírozva tengeti mindennapjait. Békés, bár cseppet sem könnyű életük azonban gyökeres fordulatot vesz, amikor az anyagi problémákkal küzdő Félixet kirúgják az állásából, Patrik pedig egy zsebkendőnyi, dobogókői, értéktelen birtok mellé még hatalmas tartozást is örököl nagyapjától.
A két főhős és a kis társaság többi tagja; egy chip-n-dale táncos, egy hacker és a segítőkész barátnő összefognak, hogy gyorsan és egyszerűen pénzt kerítsenek. Tervük, hogy Félix volt munkahelyéről meglovasítsanak egy nagyértékű szoftvert, azonban egész másként alakul, mint ahogyan azt kieszelték. Az eseményekbe ráadásul Ricsi, Patrik kétes jellemű unokatestvére is belekavar. Megtudja ugyanis, hogy unokaöccse frissen örökölt dobogókői telkén a régi hun legenda szerint a felbecsülhetetlen értékkel bíró "dobogó kövek" vannak elásva.


Értékelés
 
0 szavazat
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!