sex hikaye

Pattogatott kukorica

játékfilm 70 perc,
színes magyar

Stáb

rendező Gábor Péter
  producer Varga Gábor , Hollósi G. Zsuzsanna
  operatőr Nemes Tibor
     
  vágó Kovács Béla
  zene Binder Károly
     
     

Szereplők

Penge Gonda Zsolt
  Terminátor Karsai Ferenc
  Ozsda Erika
  Cérna Tóth J. Tamás
  Mamus Zöldhegyi Sarolta
     

Szinopszis

Az alaptörténet egy 1997-ben megtörtént bűneset.
Főhőse napjaink jellegzetes kisvállalkozó figurája, akit életkörülményei, a gazdagsági kényszer sodort bele az ellentmondásokkal teli, furcsa és egyben vad színjátékba. Elveszítette állását és az átmeneti, munkanélküliekre jellemző, depresszió után sikerült új életet kezdenie."Adott-vett", kisebb gazemberségeket követett el. Élni akart. Vett egy kukoricapattogtató gépet. Vállalkozó lett. Úgy tűnt, élete sínen van.
Főhősünk egy nap rádöbben, hogy az éveken keresztül gyűjtögetett pénzét ellopták. Tudta, a rabló nem lehet más, csak az alkalmazottja. A dolgok rendje-módja szerint feljelentést tett. Lassan teltek-múltak a napok, de nem történt semmi. Az idő múlásával egyre jobban érezte, mindene elveszik: lakás, egzisztencia, gyerek. Felbérelt két keménykötésű fickót, amolyan behajtó-féléket. A történet innen kezdve - mint egy abszurd, groteszk mese - kesze-kusza, kibogozhatatlan lázálommá válik.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012