sex hikaye

A titok gyermekei

120 perc,
dráma színes török-magyar

Stáb

rendező Aydin Sayman
  forgatókönyvíró Ümit Cin Güven , Aydin Sayman
  operatőr Eyüp Boz
     
  vágó Mevlüt Koçak
  zene Can Atilla
     
     

Szereplők

Velit Firat Tanis
  Cemil Halil Ibrahim Aras
  Incze Ildikó
  Reso Memet Ali Alabora
  Münevver Nur Sürer
     
további szereplők további szereplők

Szinopszis

Egy kisfiú érkezik Isztambulba: Cemil, aki brutális nevelőapja verései elől menekül. Sötét este van, amikor leszáll a vonatról a század eleji Haydarpasa állomáson, mely a város ázsiai felén helyezkedik el. Cemil egyedül van, nem ismer senkit. Az állomás előtt kiállított régi lokomotív megtetszik neki, ott húzza meg magát éjszakára. Zsebéből kirakja maga mellé kis bohóc bábuját, mely az egyetlen játéka. Álmában a bohóc megelevenedik, nevetve altatja el a fiút. Másnap reggel Cemil a város zajára és nagy hajóforgalomra ébred. A parton nézelődve találkozik egy csapat tizenéves hontalan fiatallal, akik szintén csak lézengenek a városban, rendes lakás, munka és megélhetés nélkül. Velit, aki a társaság feje, úgy gondolja, hogy Cemilnek vissza kellene jutnia szülőházába, de Cemil erről hallani sem akar. Durva és kíméletlen mostohaapja elől szökött el, elhagyva édesanyját, Münevvert, akit nagyon szeret.
A városban rengeteg veszély leselkedik az olyan kisfiúkra, mint Cemil, és ezért Velit és társai befogadják maguk közé a kisfiút és elviszik őt abba a romházba, ahol minden este összegyűlnek tíz-tizenöten.

Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép
Videó
Nincs videó

Linkek

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Rendező Vécsei Márton
Szereplők Tenki Réka (Adél)
Uglár Csaba (Richárd)
Haumann Máté (Trisztán)
Darabont Mikold (Jelena)
Elek Ferenc (ügyvéd)

nka emblema 2012