sex hikaye

Gumiember

rövidfilm 16 perc, video
dráma színes magyar

Stáb

rendező Ujj-Mészáros Károly
  operatőr (másik) Szőke András
  vágó Kollányi Tamás , Ujj-Mészáros Károly
     
     

Szereplők

Mesés Gáspár
  Nádasi László
  Vásári József
     
  Gyártó Future Films , Pepin És Társa
     
     

Szinopszis

Norbi alszik. Norbi alszik és álmodik.Olyan világba álmodja magát, ahol a rendes, hús-vér embereken kívül szomorú, elnyomott, másodlagos állampolgárokként gumiemberek is élnek. A gumiemberek ezt annak köszönhetik, hogy híján vannak bizonyos alapképességeknek: a szaglásnak, az ízlelésnek, a hallásnak és a beszédnek.
Norbi álmában megismerünk egy ábrándos lelkületű gumiembert, aki egy kellemetlen háztartási baleset kapcsán kilyukad otthonában. Mivel otthoni ragasztókészlete hiányosságokat mutat, kénytelen elsietni a közeli gumishoz, ahol megismerkedik Norbival. A gumiember és a kisfiú egy nagydarab marcona ember jóvoltából kellemetlen eseményeknek lesz szenvedő alanya, de e közös kaland következtében barátság szövődik közöttük. A furcsa álombéli történet szívet melengető véget ér, de a valóság, amiből az álom táplálkozik, már korántsem ilyen vidám.

Cselekmény címkék

álom, kaland
Értékelés
 
0 szavazat
kép
Nincs kép

Kapcsolodó cikkek
videók
Nincs videó

díjak

2003 Magyar Filmszemle: Legjobb kísérleti film díja
2004 Houston WorldFest: Ezüst Remi

Linkek

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában, ill. a filminhungary-n, akkor lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

nka emblema 2012