sex hikaye

A Bibliothéque Pascal a legjobb film a filmkritikusok szerint

a topikot nyitotta: Leila | 2011. február 1. kedd, 10:41

rendezés  


egy oldalon
4-1  /  4


 
2011. február 1. kedd, 12:11 4. | Leila

Pl. Beszélj hozzá, Egy makulátlan elme örök ragyogása, Szeretni bolondulásig, Amelia csodálatos élete, Eredet, Truman show, Belső tenger, Szeress ha mersz...

Ez teljesen szubjektív kérdés, kinek mi tetszik, és kire milyen hatással van egy film. Engem a B.P. némely jelenete, pl. a bordélyházbeli jelenetek nagyon felzaklattak, de nem pozítív értelemben.

Lehetséges, hogy mégegyszer meg kellene néznem, de nem szívesen tenném...

 
előzmény: tcsa #3
 
 
2011. február 1. kedd, 11:53 3. | tcsa
Leila, ràd melyik mozifilm volt nagy és pozitiv hatàssal?
 
hozzászólások száma: 1 | előzmény: Leila #1
 
 
2011. február 1. kedd, 11:52 2. | tcsa

Nekem nagyon tetszet a H.Szabolcs filmje, miutàn megnéztem tôbb napon àt visszajôtt, ûltem a buszon példàul, és ujra a filmben talàltam magam, tehàt elkezdtem jobban érteni. Bàr mikor megnéztem akkor is értettem. A zàrojelent olyan érzés volt, mintha ez lett volna az elsô film amit valaha làttam. Egy bizonyos szempontbol az is volt, mert az igazàn jo filmek, mint ez is, helyet csinàl a fejben, ott ahol az eddig làtott filmek raktàrozodnak. Egy ilyen mozi élmény utàn nem csak a filmeket vagy a tv-t, de az egész vilàgot is màskép làtjuk! A Jarmuch Down by low cimû alkotàsa ota nem volt ràm film ilyen nagy hatàssal!

 

 
2011. február 1. kedd, 10:41 1. | Leila

A filmszemle után megnéztem a Bibliothéque Pascal-t, mert érdekelt, és kiváncsi voltam, de a sok pozitív kritikával ellentétben nekem nem tetszett, nem nyűgözött le, és leginkább csak nagyon rossz érzéseket keltett bennem a film.

 
hozzászólások száma: 1
 

nka emblema 2012