sex hikaye

Kárpáti György Mór: Bármilyen filmet meg lehet csinálni

a topikot nyitotta: Minovics | 2011. február 23. szerda, 15:48

rendezés  


egy oldalon
3-1  /  3


 
2011. február 25. péntek, 14:25 3. | Minovics

Miért, a mostani eseményeknek tán semmi kötük a politikához(kormányváltás pl.)?

Amúgy nem "szakmai" fórum, hanem filmes fórum, minden ezzel kapcsolatos témának, véleménynek, szakmainak és nem szakmainak helye van. Természetesen a filmes témákkal összefüggő politikai témáknak is. De ha majd nagyon offnak gondolják, amit írok, beszólnak a moderátorok, és max kimoderálnak.

 
előzmény: Fekete #2
 
 
2011. február 25. péntek, 13:43 2. | Fekete

„Ha ez így van...”

De nincs így.

Egyébként ez egy szakmai fórum, te meg mindig politikáról írsz. Tanuld meg szétválasztani.

 
hozzászólások száma: 1 | előzmény: Minovics #1
 
 
2011. február 23. szerda, 15:48 1. | Minovics

„Rájöttem, hogy bármilyen filmet meg lehet csinálni, ha jó az ötlet, ha megtalálod hozzá azokat az eszközöket, amikkel meg tudod oldani, akkor is, ha nagyon kevés a pénzed.”

Szuper!

Ha ez így van, akkor már csak az a kérdés, hogy miért sírnak egyesek az állami pénzek megcsappanása miatt. Meg, hogy miért hasonlítják '89 előtti állapotokhoz a helyzetet. Ugyanis Viktor, Géza és Andy – szemben Aczél elvtárssal – nem TILT BE semmit. Csak azt mondják meg – lehet, hogy közvetlenül nem ők -, hogy milyen filmeket TÁMOGASSANAK állami pénzből (azaz az adófizetők pénzéből).

Hogy milyen értékrend szerint döntenek erről? Amilyen értékrendet (nyilvánosan is) képviselnek, és amiért egy DEMOKRATIKUS választásokon a TÖBBSÉG felhatalmazást adott nekik, többek között arra, hogy döntsenek a közpénzek felhasználásának módjáról.

Érted, ef-es???

 
hozzászólások száma: 1
 

nka emblema 2012