sex hikaye

Hajdu Szabolcs legkorábban februártól forgat

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2007. augusztus 24. péntek, 19:30

rendezés  


egy oldalon
4-1  /  4


 
2007. szeptember 3. hétfő, 12:06 4. | sakira
kedves filmcsillag ilyen alapon minden filmrendező, akinek "jól áll a szénája" és hidd el vannak egy páran nyilatkozhatná ezt. Vagy a producere. A legtöbben mégsem teszik. Sőt én most találkoztam ilyesmivel először. És még ha tutira le is van vajazva, akkor sem értem, hogy minek lenyilatkozni.

Ez csak a rendezőt, a filmjét, meg a fesztivált minősíti. Pedig Hajdu Szabit jó rendezőnek tartom és esélyesnek, hogy versenybe kerüljön az új filmjével Cannes-ban.

Ami Cannes-t illeti, nincsenek illúzióim, de hogy látatlanban beválogatnának filmeket...azt azért nem hinném.
 
előzmény: filmcsillag #3
 
 
2007. augusztus 30. csütörtök, 17:44 3. | filmcsillag
Cannesban a legtöbbször nem a film minősége, hanem a rendező személye dönt. Különösen igaz ez olyankor, amikor a fesztiváligazgatónak látatlanban kell döntenie a versenyprogramról.

Hajdu Szabinak olyan jól áll a szénája most Franciaországban, hogy akár a versenyprogramba is bejuthat - látatlanul, pusztán a neve alapján. Tehát nem teljes sületlenség ilyet nyilatkozni még a forgatás előtt.

Az érem másik oldala, hogy bármilyen jól is sikerül a film - még szükség lesz egy erősen lobbizó nemzetközi forgalmazóra (pl. Wild Bunch) a Cannes-i beválogatáshoz.
 
2007. augusztus 24. péntek, 21:01 2. | dawg
A magyar egy hulye nep. Erre mar igazan rajohettel volna :D
 
előzmény: sakira #1
 
 
2007. augusztus 24. péntek, 19:30 1. | sakira
valaki a nálam okosabbak közül árulja már el legyen szíves mi értelme egy olyan film kapcsán cannes-i beválogatásról nyilatkozni, amit még el sem kezdtek forgatni?

nka emblema 2012