sex hikaye

Remake készülhet az S.O.S. szerelemből

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2007. február 24. szombat, 03:20

rendezés  


egy oldalon
13-1  /  13


 
2007. március 7. szerda, 16:12 13. | hucul
Sas Tamásnak nem is kell védekeznie, csinált egy mozisikert, ez jó. Ugyanakkor a "kiállhatatlan" Channak teljesen igaza van, és pont a te hozzászólásodból derül ki, hogy egészen más a gyermek fekvése. De talán jólinformáltnak sem kell lenni, hogy feltegyük a kérdést: mi az ami a történetben annyira eredeti, hogy remake-lni kell? Hogy van egy ilyen párkereső iroda? Hogy a főnök beleszeret a kuncsaftba? Szerintem a mozi gyengéje éppen a forgatókönyv volt, azt erőssége pedig a fényképezés, dehát az meg éppen nagyon az amerikai filmekre hajazott.
Mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket.
 
előzmény: filmcsillag #10
 
 
2007. március 3. szombat, 13:44 12. | maciekéshauzer
ha a sas tamásnak nincs köze a hírhez, akkor még az is lehet, hogy igaz... nyomozók.
 
előzmény: filmcsillag #10
 
 
2007. március 1. csütörtök, 23:29 11. | torolt felhasznalo
Tudod mit? Hiszek Neked. Csak én beszélem az amerikait. Az "érdekes" ott azt jelenti, hogy "jó nagy szar, legalábbis szerintem". Az meg, hogy "bekérek valamit", az azt jelenit, hogy "megnézzük ezt is, hátha". Csak tudod, amint meg is fogják nézni, abban a pillanatban be fog ugrani ott is valakinek, hogy Hitch, és akkor azt fogják írni, hogy "érdekes".
A másik meg, hogy az ausztrálok már komolyan érdeklődnek. Miért, náluk jogvédett a Cyrano? Ne fárasszuk egymást! Ez nem egy akkora kibaszott nagy ötlet, ami másnak nem juthat eszébe (vagy aminél jobb nem juthat másnak az eszébe), a kivitelezés meg (könyvszinten)... nos, maradjunk annyiban, hogy egy amerikai író, a két kezét a seggébe dugva is jobbat ír. Ez tény, nem vélemény. Hadd ne soroljam fel a filmcímeket! Na jó, egyet azért mondok: Csak szex és más semmi...
Szóval pr, nem pr, ez hírnek akkor is kevés. "Pély Barna ma reggel majdnem pirítóst reggelizett"... És még csak nem is hazudok...
 
előzmény: filmcsillag #10
 
 
2007. március 1. csütörtök, 12:25 10. | filmcsillag
sas tamásnak semmi köze a hírhez, fiúk-lányok.

ráadásul ez most nem hoax, meglepetésre minden szava igaz. saját szememmel láttam a faxot, amit a gyártó a plan b-től kapott.

természetesen nem maga brad pitt írt, hanem a project developmentért felelős executive-ja.

a filmet egyébként még nem látták, de mike goodridge (a screendaily újságírója, idén a szemlezsűri tagja, és egyébként nagy csányi / fenyő rajongó) lelkes szavaira alapozva bekérték a megtekintőt.

a gyártó szerintem joggal büszke rá, hogy éppen az ő filmjét kérték be, és nem a lorát / konyect / valami amerikát stb. plusz magyar filmnél ilyen még tényleg nem történt.
 
2007. március 1. csütörtök, 00:47 9. | maciekéshauzer
meg kell adni, egy ekkora blöff magyarországon sikeres pr húzás. mibe kerül azt mondani, hogy az mgm könyörög a jogokért? semmibe. meg hogy brat pity naponta telefonál neményinek? detto. de jól elhintve, csak behúz még néhány nézőt - nézzük má meg mit akar a braty pity alapon. az előző filmjéről is hónapokig állította sas, hogy hollywood akarja. öles cikkek az újságokban stb. magyarországon csak azt nem adod be a médiának, amit nem szégyelsz. ez már nem sasékról szól, hanem a filmhuról is. maciakéshauzer
 
2007. március 1. csütörtök, 00:47 8. | maciekéshauzer
meg kell adni, egy ekkora blöff magyarországon sikeres pr húzás. mibe kerül azt mondani, hogy az mgm könyörög a jogokért? semmibe. meg hogy brat pity naponta telefonál neményinek? detto. de jól elhintve, csak behúz még néhány nézőt - nézzük má meg mit akar a braty pity alapon. az előző filmjéről is hónapokig állította sas, hogy hollywood akarja. öles cikkek az újságokban stb. magyarországon csak azt nem adod be a médiának, amit nem szégyelsz. ez már nem sasékról szól, hanem a filmhuról is. maciakéshauzer
 
2007. február 25. vasárnap, 23:56 7. | torolt felhasznalo
Sas Tamás? Soha nem hallottam még a nevét, de kipróbálhatjuk. Ellenben hallottam egy nagyon tehetséges magyar rendezőről, aki kiváló közönségfilmeket készít. Tímár Péter vagy ki. Állítólag ő írta a Csillagok Háborúját, de gagyinak találta és egy sör fölött odaadta Lukács Gyurinak egy újabb rundóért. És ha minden igaz, őt kérték fel, hogy megrendezze a Vészhelyzet moziverzóját, amihez egy magyar producer vette meg a jogokat. Szóval majd egyeztetni kell, hogy ráér-e. 2Pac kiváló választás, pláne, hogy meghalt, és ezért nem kell jogdíjat fizetni neki (nem mitha akkor fizetnének, ha élne - ez Magyarországon nem szokás). Iglesias jó, de akkor már duettben a fiával, mert az olyan egy fajintos gyerek. És akkor már adhatnánk neki egy külön duettet is Zsédával. Esetleges szponzorok? Én hozom a Duci büfét Alsóbélatelepről. Azt mondták ők csinálják majd a kétöringet is, ha jól fizetünk...
 
előzmény: hucul #6
 
 
2007. február 25. vasárnap, 20:59 6. | hucul
Jobban vágod az amerikai mozit, ezért rádbízom. De nekem Spielberg kicsit sprőd, humortalan, Sas Tamás lazább lenne, ő is megcsinálhatná. Zenében én 2Pac vagy/és Julio Iglesias junior mellett vagyok ( Vicces jelenet 2Pac, romantika Julio) De majd megegyezünk.
 
előzmény: torolt felhasznalo #4
 
 
2007. február 25. vasárnap, 20:15 5. | tpfiok
Szerintem nagyon gáz! A hír és a film is...

Bár el tudok képzelni az alapötletből egy jó közönségfilmet sztárokkal, de az eredeti forgatókönyvből sehogyanse!

És tényleg ezzel a filmmel blamáljuk magunkat Cannes-ban egy erőltetett "kereskedelmi vetítésen"?
 
előzmény: torolt felhasznalo #1
 
 
2007. február 25. vasárnap, 20:06 4. | torolt felhasznalo
Danny DeVito alternatívájaként (trend-szempontból)esetleg Vin Dieselt tudnám javasolni, Goldie Hawn pedig cserélhető esetleg Drew Barrymore-ra, ha kell még egy kiadós húzónév. De ki rendez? Számomra teljesen egyértelmű, hogy Steven Spielberg. De Tarantino a Variety szerint durván fúrja. Zene: Rakonczai-testvérek feat. Beyoncé Knowles.
 
előzmény: hucul #3
 
 
2007. február 25. vasárnap, 15:14 3. | hucul
Sok hír bemondásra megy. Na most ez tényleg vicces, Algéria homokot importál, Kína meg rizst. De még annál is viccesebb.
Osszunk szerepet:
Csányi helyett Brad Pitt, ez fix ugye. Ulmann Mónika nálam Scarlett Johansson. Fenyő Iván Danny De Vito, persze Will Smith jobb lenne, de az már rasszizmus, és végül Kovács Patricia az Goldie Hawn kicsit kipofozva, ő már ócsóért is vállalná.
 
előzmény: torolt felhasznalo #1
 
 
2007. február 24. szombat, 12:45 2. | maciekéshauzer
hipergáz ahogy a filmhu bármilyen sastamásizmust beszop...már a szerelmtől sújtvából is "készítettek" remake-et. gázmérők.
 
2007. február 24. szombat, 03:20 1. | torolt felhasznalo
Mert ez egy olyan, de olyan film, hogy az... egyszerűen hihetetlen.


Ez a hír kicsit gáz. Legalábbis ezen a site-on. A Sorry magazinban elférne, de az itt megfordulókat talán inkább a filmnek kéne mosolygásra bírnia, és nem az ilyen aranyosan suta kampányfogásoknak. Én kérek elnézést...

nka emblema 2012