sex hikaye

Lezárult a Budapest Film Produkciós Kft filmötletpályázata

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2007. január 16. kedd, 15:06

rendezés  


egy oldalon
2-1  /  42


 
2007. január 16. kedd, 16:03 2. | ukiyo
Üdv,

én is valami hasonlót akartam írni - bár a megfogalamzásból kétfelé is következtethetünk, t.i.:

"nem áll módjukban"

1. ez lehet eufémizmus a "leszarjuk" - ra

2. ez a sokkal cikibb, etikailag mégis sokkal jobb, és sajnos kevésbé valószínű eset. Ha ez áll fenn, akkor ingyen és bérmentve tartok egy gyorstalpalót - akár online kurzusként is - nevezetesen:

"hogyan küldjünk körímélt lista alapján gyorsan, ingyé" címmel.

ennek elvégzése a -nem áll módunkban - c. kifogást a jövőre vonatkozólag formálisan falszifikálja egyzser s mindenkorra.
 
2007. január 16. kedd, 15:06 1. | torolt felhasznalo
Figyelem!

Geciség következik. Aki nem bírja gyomorral a csúnya dolgokat, ne olvasson tovább...

"a többi szinopszis íróját – így az ügyvezető – nem áll módjukban személyesen tájékoztatni"

A többit én magam moderáltam ki, hogy ne másnak kelljen. Welcome to Hungary. Kedves zeva! Ha ezt olvasod, akkor talán megérted, hogy mi az, amivel itt probléma van ebben az országban, és mi az, ami miatt a Taxidermia nem volt olyasmi, ami mélyen érintett volna. Ugyanis ha én dühös és őszinte vagyok, akkor ilyesmi miatt, és nem elvont képekben.

Ne csodálkozzunk tehát, ha sok szar film készül, mert ezek a cégek nem igazán szándékoznak kapcsolatot felvenni, és írókat keresni, de a PR-juk sem az igazi, merthogy website sem igazán született. És aki most előkotványkodik azzal, hogy savanyú a szőlő, annak csak részben tudok igazat adni. Mert vesztesnek lenni nem jó dolog egy castingon, csak hát az ember azt gondolhatja, hogy nem őt keresték, és ezért nem haragszik. De ócska mód leszarva lenni az sérti az embernek az önbecsülését csúnyán.

Szóval a Budapest Filmet csókoltatom, és minden jót. Remélem, hogy majd tanulnak valamit illemből, amikor pályáznak a külföldi pénzekért a projectekhez.

C.C.
2-1  /  42

nka emblema 2012