hmdb
szakma
filmtörténet
filminhungary
fórum
rss
Bejelentkezés
Regisztráció
Bezárás
Felhasználónév
Jelszó
Emlékezzen rám
Elfelejtette a jelszavát?
Elfelejtette a felhasználónevét?
beta
Keresés
részletes keresés
sex hikaye
filmhu
fórum
Cikkek
moderálási elveink
ugrás a cikkhez
Bántalmazták Tarr Béla asszisztenseit
a topikot nyitotta:
filmhuadmin
|
2005. március 13. vasárnap, 12:40
új hozzászólás
rendezés
legújabb hozzászólás van elől
legrégebbi hozzászólás van elől
egy oldalon
5
10
15
20
25
30
50
100
250
11-1 / 11
2005. március 17. csütörtök, 15:54
11.
|
torolt felhasznalo
nem tárgyalok veled
hülye..!!!!
.)))))
válasz erre
2005. március 17. csütörtök, 15:52
10.
|
torolt felhasznalo
nekem azt modják hogy a piacra kell dolgozni...
most akkor mi van...? nem mindenkinek
zokni(a skizofrén)
válasz erre
2005. március 17. csütörtök, 15:49
9.
|
torolt felhasznalo
szemét vagy 'zokni" Tarr Béla egy nemzetközileg elismert rendező
nem érted a mélyművészetet
Kussoljál!
zokni'
válasz erre
előzmény:
torolt felhasznalo
2005. március 17. csütörtök, 15:42
8.
|
torolt felhasznalo
Azért megnézném ezt a Tarr filmet..
Eszembe jutott egy nemrég megjelent Ujj Péter írás amiben azt találja mondani a szerző, hogy :
"Tarr Béla filmjeit évente egy ember megérti, de rögtön öngyilkos is lesz így nem tudja másoknak elmondani miről szólt a film." ....:))))
Tarr és Fliegauf filmjein döbbenek rá hogy szinte bármiből lehet filmet csinálni, és ez olyan önbizalmat ad...!:)))
Ne add fel Béla..!!
válasz erre
2005. március 17. csütörtök, 11:52
7.
|
rendzsaw
Persze nem az erősebb kutya toszik elvén, de: miért kellene nekem egy csomó rövid- vagy televiziós filmet néznem? Miért ne nézhetném én azt az egyet, azt a baszom drágát? Válaszoljatok: arra mi a garancia, hogy a mennyiség hirtelen átcsap minőségbe? A többire nemigen volnék kiváncsi.
Azért hajrá! Sok kicsi sokra megy. Csináljanak filmeket.
Nem a pénzzel van a baj. Nem is értem, mit sajnálkoztok.
Ti tudnátok majd' tíz évet várni, hogy létrehozzatok egy olyan filmet, ami akkor is belevésődne ebbe a rohadt létezésbe, ha a kutya se nézné meg?!
Leszarom, mennyi pénz megy el rá.
Szorítok azoknak az embereknek, akik jelenleg mérhetetlen módon ki lehetnek szolgáltatva ezeknek az félmaffiózóknak!
Valószínűleg nagy film lesz:)
Hajrá!
válasz erre
2005. március 14. hétfő, 21:33
6.
|
torolt felhasznalo
Hihetetlen, hogy most az államhoz könyörögnek pénzért. Tarr leveléből az tűnik ki, hogy a franciák nem hajlandók pénzt adni. Azaz úgy kellene megmenteni a produkciót, hogy a büdzsé (5.3 Mio Euro) franciák által bevállalt 34%-át, azaz kb. 1.8 Mio Eurot (450 Mio Ft) is a magyarok öntenének bele, így összesen a magyar vállalás 4 mio Euro, azaz 1 milliárd Ft lenne.
Javítsatok ki, ha tévedek.
Egyébként már a film előtt voltak olyan hírek, hogy a korzikai producercég megagengszter. Nem is értem, hogy miért kell pont korzikán egy népes kikötőben forgatni, aztán ha maffiózók rugdalják a gyártást, akkor meg csodálkozni, mellette meg pénzért könyörögni.
Tarrt a világ legjobb filmrendezői közé sorolták, nem? Akkor nem hiszem, hogy nem lehet alá pénzt szerezni...
válasz erre
2005. március 14. hétfő, 16:53
5.
|
torolt felhasznalo
Ez a történet nagyon magyar és nagyon ismerős.
Ismét valami olyanra adtak ki egy rakás közpénzt, amire nem kellett volna. Teljesen egyetértek Nathan üzenetével. Az MMK miért asszisztált ehhez az egészhez?
A magyar filmtámogatási rendszer már régen megért a teljes változásra, ugyanakkor mégis ugyanott tartunk. Nézzétek meg csak az animációsokat, mit küzdenek "szerencsétlenek"? Pedig lehet hogy rajtuk keresztül fog kiborulni a bili? Tudom, hogy ez nem tartozik szorosan a témához, de tényleg így van: hány kisfilm, tv-játék, dokumentum készülhetne mindebből?
válasz erre
2005. március 13. vasárnap, 21:14
4.
|
torolt felhasznalo
Postoltam már ilyet, de újra megteszem:
egyszer szeretném látni, hogy egy Nagy Név által rendezett big bidget magyar játékfilm balhék, nyúlások, átláthatatlan botrányok, rendezői hisztik, sértődések és balhék nélkül készül el. Egyszerűen leforgatják, és akkor lesz. De ez ábránd csupán, nem több. Erősen úgy fest, megint elvertek egy rakás pénzt, és A: bemutató sohanapján kiskedden B: ismét közpénzből segítik ki a süllyedő költségvetést ("a régi barátságra való tekintettel"). A rendezőket-producereket sem értem: úgy tűnik, vagy felelőtlenül kockáztatnak, vagy teljesen süketek a pénzügyekhez, ami egy ilyesféle költségveteés esetén enyhén szólva is problémás mutatvány.
válasz erre
2005. március 13. vasárnap, 18:19
3.
|
torolt felhasznalo
Dickwhip: "Likacsos"? Ez egy óriási, kibaszott nagy ementáli! Eszméletlen hogy mi folyik itt, minden (filmes)oldalon.
válasz erre
2005. március 13. vasárnap, 16:54
2.
|
antrios
Mit képzel TB? Művei őszinte elismerése és tisztelete, sőt kedveltsége mellett iszonyúan pofátlan, gerinctelen és primadonnás amit művel - évek óta, nemcsak evvel a produkcióval. Az MMK azt se tudja, h mire ad mennyit, illetve tudja is meg nem is, leosztogat, aztán fut a pénze után. Ebből a 253 millióból HÁNY KISFILM KÉSZÜLHETNE EL? HÁNY DV-FILMSZALAG ÁTÍRÁS? HÁNY TV-játék, doksi?????? Szégyen. Kubrick elbújhat. Alázat, bameg.
válasz erre
2005. március 13. vasárnap, 12:40
1.
|
torolt felhasznalo
gyerekek, ez nagyon jo sztori, csak kicsit likacsos. az nem lehet, meg veletlenul sem, hogy a mi nemzeti kincsunk, maga a nagy Bela, esetleg, erdemei elismerese mellett, igazabol egy *****, valamint ***** es meg *****. Szovalhogy folynak el a penzek a semmibe, cserelodnek a munkatarsak, az operatorok, halnak ki a producerek, es hol van meg a vege. Le kene vegre ulni nyugodtan beszelgetni a mi nagy elo klasszikusunkkal, es kommunikalni fele, hogy szeretunk, tisztelunk, de vagy valassz mas palyat, vagy rakd ossze egyedul a filmed. Volt mar pelda ilyenre, sok. Jobban jarna mindenki.
válasz erre
hirdetés