sex hikaye

Szex és New York

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2008. június 5. csütörtök, 19:08

rendezés  


egy oldalon
5-1  /  5


 
2008. június 7. szombat, 13:32 5. | Lula Fortune
Igen, Charlie, én is elgondolkodtam azon, hogy miért csináltak limonádét egy realista sorozatból, és őszintén megvallva, fogalmam sincs. Cattrall állítólag évekig azért nem volt hajlandó a mozifilmre, mert úgy találta, hogy a SATC egy sorozat, a tévében a helye, nem lehet egészestés mozit csinálni belőle, és sorra dobta vissza a forgatókönyveket. Hát, ezek szerint még is van az a pénz, ami miatt már nem dobta vissza...
A másik fórum, amire utalsz, tényleg tanulságos, és nekem nagyon durva, de legalább látjuk, hogy mi a helyzet.
Siralom:-(.
 
előzmény: torolt felhasznalo #4
 
 
2008. június 6. péntek, 17:47 4. | torolt felhasznalo
Charlie nem haragszik. Viszont nem is igazán szereti a Sechs und die Stadtot. Sajnálom. Én Ally McBeal rajongó vagyok, számomra ott volt a magány, a pár, a társ keresése eléggé diszkréten és ugyanakkor eléggé erőteljesen vágyakozóan megmutatva. Ez olyan, mint a Száll a kakukk könyv és film-változata (ha valamelyik nem volt meg, akkor a könyv kötelező, a film esetleg érdemes) - tök más világ a kettő. A SATC is erőteljesebb, az Ally McBeal meseszerűbb. És talán ezért szeretem. Na mindegy, erről most nem írok tanulmányt. A lényeg, hogy akkor most talán Te is érezted azt az indulatot, amit én is szoktam érezni a magyar filmmel kapcsolatban, ami meg nekem lenne szívügyem. Kurva nagy önfegyelmembe telik egyébként, hogy ne trollkodjak bele a másik fórumba, és ne küldjek el ott sokakat Sanghaj-alsóra amolyan William Wallace-style, de úgy érzem, hogy azzal az egy megválaszolatlan posttal szinte mindent elmondtam a kérdésről, amit lehetett - és az, hogy nem válaszolnak, az köteteket beszél. Akkor öljék inkább egymást. Csak sajnos ebből nem születik semmi jó, semmi konstruktív, és leginkább jó filmek nem... Na mindegy. Kellemes hétvégét. És bár nem nézem meg a moziban a tárgyalt filmet, de abszolút érzem, amiről beszélsz, és komoly hibának tartom szakmailag - ugyanakkor nem tudom, hogy milyen üzletpolitikai döntések alakították így. De ha van teóriád, hogy ez miért volt jó (egy potenciális következő rész, másfajta rajongók megnyerése, stb...), akkor kíváncsi lennék a teóriára. Mert azért ők nem hülyegyerekek. Néha viszont ízléstelenek. De Te mit gondolsz az ő fejükkel, ez az érdekes?
 
előzmény: Lula Fortune #3
 
 
2008. június 6. péntek, 12:01 3. | Lula Fortune
Az a borzasztó, hogy a film tényleg borzasztó. Ráadásul aláásta a lényegét a sorozatnak, plusz alátámasztotta azoknak a bírálóknak a negatív véleményét, akik élből utálták a SATC-t, anélkül hogy két-három résznél többet is láttak volna belőle.
Na, szóval a filmmel ellentétben a lányok nem visítozó hülye libák, akik fűvel is meg fával -egyszerűen pechjükre mindig vmi balfékkel jönnek össze, ezért -lévén nem életcéljuk a férjhezmenetel - tovább állnak. Carrie pl. az egész ötödik szezonban egyedül van és az egyéjszakás kalandokat is kerüli!
Ahogy a cikkíró írja, egyszerűen nem vállalnak be olyan kapcsolatokat, amiken túl nagy árcédula lóg - ezért is nonszensz és rajongói árulás, hogy Carrie férjhez megy Bighez. Nem azért nem menne hozzá a sorozatbeli Carrie, mert szuper dolog szinglinek lenni (ez a másik, amitől mindig kiakadok, hogy a szingli létet a sztereotípia a koktélokkal, a vásárlással meg a one-night-standekkel azonosítja, de most nem ez a téma), hanem mert túl van rajta (van összehasonlítási alapja azok után, hogy együtt élt Aidennel). A csávó elbukott jó pár próbát: kalap, kabát, lapát.
Erre a filmben látok egy viktimológiai esetet (Carrie), akit -mint egy hülye múltszázadi p...t, aki mindenáron férjhez akar menni -meg lehet vásárolni egy manhattani kéglivel. Na, ez a totál gáz, úgyhogy: SZOMORÚ VAGYOK!!!!

Charlie, remélem nem gond, hogy most én is hosszabban taglaltam a mondanivalómat (ettől ez még a te védjegyed marad..:-), csak ISZONYÚAN FELHÚZTAK A FILMMEL!!!!!
 
2008. június 5. csütörtök, 21:05 2. | screen
Unatkozó, gondtalan életű amcsi háziasszonyoknak jó... ez a lényeg...:)
 
2008. június 5. csütörtök, 19:08 1. | Lula Fortune
Ja, szar lett. SZOMORÚ VAGYOK!!!!!!!:-(((((((((((((((((

nka emblema 2012