sex hikaye

DVD-körkép: 2005

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2006. január 15. vasárnap, 15:25

rendezés  


egy oldalon
4-1  /  4


 
2006. január 19. csütörtök, 11:56 4. | torolt felhasznalo
Köszönjük az észrevételet, és a témaötletet! Kiderül, hogy mire lesz elég egy a forgalmazókhoz címzett körlevél...

Üdvözlettel:
filmhu
 
előzmény: filmhu #3
 
 
2006. január 18. szerda, 18:42 3. | filmhu
Ha hozzá lehet jutni az infohoz, és azt egy rövid cikkben közölni, hálás leszek érte. Sőt, talán azok is, akiket még érdekel, hogy milyen filmre is kíváncsi a magyar közönség. Szerintem ez mindenképp segítséget jelenthetne, de ártani legalábbis nem ártana. Pozitív visszajelzéseteket mindenesetre köszönöm. A legjobbakat:

C.C.
 
2006. január 17. kedd, 14:57 2. | torolt felhasznalo
Nem rossz ötlet, sőt! Ezért futunk egy kört. De nincsenek illúzióink, pontos adatokat nem ad mindenki. Van olyan forgalamzó, amelyik az eladásait üzleti titokként kezeli. Másfelől a jól fogyó lemezekről megkapjuk a sajtóközleményeket, így viszont kiegyensúlyozatlan lenne az összkép.

Azonban a számok önmagukban nem elegendőek. A Hamis a baba-DVD eladása jó példa erre. A lemezeladása meghaladta a hazai forgalmazásban tekintélyes, 10 ezer feletti darabot, de ezt úgy hozta a film, hogy közben az ára lemenet 1000 Ft alá!

De (!) igazad van, lássuk a számokat is! Nagyságrendileg a jól és rosszul fogyó filmek belőhetők a korábban DVD-forgalmazás-sorozatban megjelent cikkekben olvasható számokkal.
 
előzmény: filmhu #1
 
 
2006. január 15. vasárnap, 15:25 1. | filmhu
Aha! Ez tök jó! Csak veszek egy katalógust és abban is benne van. Vagy bemegyek egy üzletbe és megfukarkodom. Amire én kíváncsi lennék, hogy melyik hogy fogyott - mit vesz meg a magyar DVD-ző, minek van piaca? Persze tudom, hogy mocskos materialista vagyok, de a cikkhez érdekes kiegészítés lenne, ami szerintem sokaknak tanulságos lehetne. Mondjuk a közönségfilmeseknek. Hogy tudják mire van igény...

nka emblema 2012