sex hikaye

Szőke kóla

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2005. november 30. szerda, 16:02

rendezés  


egy oldalon
16-1  /  36


 
2005. december 21. szerda, 13:32 16. | torolt felhasznalo
Szerintem ahelyett, hogy a nézettségről vitatkoztok, inkább a filmről kellene, nem? Persze ehhez meg kellene nézni. És szerintem érdemes is, meg egy elsőfilmesnek ez minimum dukál, nem?
Különben meg nem tudom, hogy a cigánytémát leszámítva mi benne a Guy Ritchie-s meg Kusturicás, ettől függetlenül nekem tetszett. Az első 10 perc kicsit lassú, de utána beindul a történet és végig kellemesen pörög, a közönség ötpercenként felröhögött. Velem együtt. Szerintem jól el van találva és még szól is valamiről. Persze lehetne jobb is, de hát melyik film nem? Majka meg hatalmas meglepetés, kifejezetten zseniális Veréb szerepében. Simán lejátssza a soknézős digitális majmot.


encsa
 
2005. december 21. szerda, 02:48 15. | torolt felhasznalo

És elnézést, a letegezésért.
 
2005. december 21. szerda, 02:46 14. | torolt felhasznalo

Tudod, hogy mit jelent a legmélyebb tisztelet, vagy
ctrl+c, ctrl+v??
 
2005. december 21. szerda, 02:45 13. | torolt felhasznalo

jézusom:)

"csak ettől még nem biztos, hogy igazam van"
 
2005. december 21. szerda, 02:38 12. | filmhu
Legmélyebben tisztelt skr!

Filmhus nagygyerek már, nem szorul a védelmemre, de csak rávisz a lélek, hogy azt mondjam: igaza van. És tudja mit? Elmenne. Én is. És volt időszak, amikor ez így is ment. Ezért tart ott ma a filmszakma ahol. Mert túl sok a szakértő producer. Csakhogy még asszisztensi állást sem lehet mellettük kapni, hogy a tudást elleshessük tőlük, ugyanis ők maximum lótifutit keresnek munkatársnak, nem értelmiségi szakembert. Tehát akkor miről beszélünk? Vagy netán szakmabeli? Akkor mit szólna egy állásinterjúhoz? Előbb én megyek Önhöz, aztán meg Ön jön hozzám. És akkor meglátjuk milyen jól muzsikál, amikor nem fotelből kell. Addig is tényszerűen megállapíthatjuk, hogy nincs igaza... Ahogy filmhus is tévedett - csak őneki kicsit szerényebb volt a hozzáállása, és alapozta a privát véleményét valamire, ami azóta igazolódni is látszik bizonyos fokig. Ez a film az időzítés miatt soha (és erre felteszem mindenemet) nem fogja elérni az 500,000-es álomhatárt. És ennek itt még semmi köze nincs ahhoz, hogy a film jó-e vagy sem. Szóval mit szólna kedves skr, ha froclizás, beszólás, és önelégültség helyett (és én kérek legelsőként elnézést, hogyha a leírtak alapján szavait rosszul értelmeztem volna), valami konstruktívat mondana? Vagy fejtse ki, hogy mit tud a szakmáról, esetleg a konkrét filmről, amit mi, mezei halandók nem tudunk? Akkor például tudnánk beszélgetni. És az valóban érdekes lenne, meg persze hasznos is. De így csak egymás kóstolgatása lesz belőle, amit még a bulvársajtó sem közvetít. Marad a legőszintébb tisztelettel, és reménnyel, hogy nem gázolt becsületébe:

C.C.
 
2005. december 21. szerda, 02:04 11. | torolt felhasznalo

hogy ez a filmhus milyen kis okos...
menj el producernek, majd meglátod hogy megy
fotelből könnyű ítélkezni, látod nekem is milyen jól megy.
csak ettől még nem biztos, hogy igazam van.
 
2005. december 20. kedd, 14:11 10. | szaboze67
Megnéztük a filmet és ma reggel a Tomival (kollegám) több mint egy órán keresztül csak erről beszélgettünk! Minden része állat!

A szereplők, a történet, a környezet..... A szereplők olyanok, mintha egy Rejtő könyvből léptek volna elő.... A történet Guy Richie munkájára emlékeztett... A környezet, mintha Kusturica álmodta volna a vászonra! Mindezek úgy jelennek meg, hogy nincs plágium szaga, hanem egyedi! Nekem a kedvenc jelenetem amin beszartam a röhögéstől az a turmixos jelenet volt!

A színészek oriásiak voltak! A Beleznay, a Majka és a Majka két haverja bődületesen nagyot játszottak, de minden szereplő ott volt ahova ki lett találva, a biciklis, a kocsmárosnő, a rokkant.... ja és a rendőrők :) ! A Majka teljesen felnőtt a feledathoz és Beleznayhoz tökéletes partnere volt!!!!!!!!!! Az ismerős arcok is teccettek, pl.: a Bogi karaktere egy mondat nélkül is hatalmas volt mint főgengszeter!

Egyszóval ÁLLAT volt!!!!!!!!!! Mindenkinek ajánlom a megnézését, én is meg fogom nézni mégegyszer és ha megjelenik DVD-n, akkor meg fogom venni!!!!!!!!!

Köszönöm mindenkinek aki létrehozta ezt! Magyarországon nem készült már vagy 50 éve olyan Magyar film, ami nem eröltetett, izzadságszagú, vagy netán összecsapott mint az Argo ami tök jól indult, de látszik, hogy elfogyott a pénz és az ötlet a végére!
 
2005. december 16. péntek, 11:39 9. | filmhu
Háj,
Találgassunk?
18.600 néző.
Nem több. Elég Majkából.
puszik
 
2005. december 11. vasárnap, 17:31 8. | torolt felhasznalo
Hát, az igaz, hogy perverznek tűnik, de ha ez perverzió, nem vagyok egyedül (lásd www.the-numbers.com). Meg érdekes is, hogy én, mezei nézőként általában jól körbelövöm, hogy mekkora is lesz egy bizonyos magyar film nézettsége. Akkor a forgalmazó miért nem? :)
 
előzmény: torolt felhasznalo #6
 
 
2005. december 8. csütörtök, 23:51 7. | filmhu


Mert gondolkozik, kedves sziszkó. És ez több, mint amit Magyarországon a legtöbb úgynevezett "filmszakember" elmondhat magáról. Üdvözlettel:

C.C.
 
2005. december 6. kedd, 12:04 6. | torolt felhasznalo
állandóan
 
előzmény: torolt felhasznalo #5
 
 
2005. december 6. kedd, 12:03 5. | torolt felhasznalo
na de miért kell neked álandóan jósolgatnod?:)
 
előzmény: torolt felhasznalo #4
 
 
2005. december 6. kedd, 11:58 4. | torolt felhasznalo
Egyszerre jön ki a King Konggal. Szerintem ez forgalmazói öngyilkosság. Ha nem pusholják hátra valahova januárba, akkor látatlanban Budapesten 20 000 nézőt jósolok.
 
2005. december 1. csütörtök, 13:17 3. | f.r.a.n.k.
már működik a film honlapja:

http://www.szokekola.hu
 
2005. november 30. szerda, 16:10 2. | f.r.a.n.k.
Majka meg biztos jó Verébnek. előtte még lesz pár film. A S.T.E.K.S.Z.-ben az ő figurájának írok. Tyson-nak kéne belevágnia a filmezésbe. Ők ketten nagy páros. Mint Starsky és Hutch vagy Frank és Tonny a Pusher-ben.

Szőke kóla. Barna drazsé.

Van benne fegyver?
 
2005. november 30. szerda, 16:02 1. | f.r.a.n.k.
Görög Zitát a 8MM2-ben lesz érdemes megnézni. szerintem.
16-1  /  36

nka emblema 2012