sex hikaye

Reklámfilm forgatókönyvíró pályázat diákoknak

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2009. május 15. péntek, 12:28

rendezés  


egy oldalon
20-1  /  20


 
2009. május 30. szombat, 00:17 20. | Minovics
Nézd, haver, tök igazad van, de Dodóka és a mi kis Jolikánk minden bizonnyal létező és két külön személyek. A Duna Körrel szimpatizálok, meg ez a pályázat is jó ötletnek tűnik, úgyhogy nem akartam én beléjük rúgni, csak az nem tetszik, hogy visszahülyéznek, mikor sztem tök jogos volt a kifogásunk.
Jolika a balatoni strandokhoz valszleg jobban ért, mint a forgatókönyvíráshoz (google is my friend), de gondoltam a zen-mesterek szigorával, egy-két virtuális pofon talán észhez térítheti. Lehet, hogy ő is számolt ezzel előre, mert már eleve kijelentette, hogy egyszer kíván hozzászólni, úgyhogy ha csak kussolni tud az érveinkre, akkor majd csak a szavát tartja.
A többiekre tényleg nem érdemes sok szót fecsérelni... :)
 
előzmény: Harvey Weingard #19
 
 
2009. május 29. péntek, 21:40 19. | Harvey Weingard
Minovics, dawg!

Eszeteknél vagytok fiúk? Ennyi elbasznivalót időtök van? Hát leálltok ezekkel vitatkozni a semmiről?

Először is, szerintem is (és mivel ez feltételezés, nem perelhetnek be érte) nézzétek már meg, hogy mi a fasz. Ezek itt a pályázatkiírók, meg a holdudvar valamilyen mélységben, akik egy Bambi fölött elsírták egymásnak, hogy le lettek hülyézve, és csordában idevonultak okosakat írni, mert egyedül egyiküknek sincs egy darab értelmes gondolata, de legalább hoztak még egy embert. Ti meg itt alájuk dolgoztok? Meg vagytok mekkenve? Szarjatok már bele! Meg egyáltalán: nézzétek már meg ezeket az arcokat úgy profililag, ha egyáltalán ezek valódi személyek, és nem csak egy ember személyiséghasadásai!

Dodóka, akinek van igazi neve, amit alá is ír, de dodónak nevezi magát kicsinyítőképzővel áll az élen. Valszeg valami lelkiismeretes művelődészszervező, aki még nem szokta meg, hogy a lelkesedés az kevés a világon, és most kapott egy kritikát, és összeszarta a pelust. És azt sajnos nem tanították neki Szegeden, hogy ilyenkor nem hőbörögni kell, meg puffogtatni a nagy szadeszes közhelyeket, hanem azt mondani, hogy "bocsánat, természetesen mindenki meg van hívva, rosszul kommunikáltunk, de sajnos a pályázáshoz így kellett kiírnunk". Ehelyett sír, mint egy mimóza fasz. Gyenge, férfiatlan jellem, akit sokat bánthattak, és valószínűleg tudatában van, hogy kicsit buta, különben nem vette volna magára a dolgot. De így árnyéktól is fosik.

Meg jolka, aki valami zéró a főiskoláról. Elvégezte, azt' most azt hiszi, hogy ő már egy tényező. Akkora pofonba fog még beleszaladni, hogy majd jöhet a nejem apjához feliratni a lítiumot. Osztja az észt arról, amit ő sem tud, csak hallotta, hogy a Németh Gábor tartott róla órát. És meggyőződése, hogy ő aztán húde-hajde.

zoe, a rendszer katonája, aki ovis stílusban mond egy nagy okosságot, amiben van igazság - csak ő még nem hallott arról, hogy a kontextus megváltoztatja a jelentését dolgoknak. Országot nem lehet dirigálni szakértelem nélkül (okos Fidesz gondolat - kíváncsi vagyok hányan végeztek náluk miniszter-szakon), illetve nem illik. Filmet lehet, és illik is. Szóval ő is csak egy közhelyes kis nímand pici intelligenciával, de hosszú nyelvecskével.

És Cumó. Bruhahahahahahahahaha! A kis cinikus. Érvei nincsenek, magja nincs - de jól odamond. Vajon miért? Ki küldte őt? Kihez simul hozzá azzal, hogy ezt megteszi? Úgy ironizálva, hogy közben ő maga nem érti az iróniát?

Szóval ti komolyan leálltok ezekkel a nímandokkal vitatkozni? Érdemben? Ezeket osztani kell srácok. Beszólni, aztán lemenni, futni egy kört, és jól aludni éjszaka, mert kiadtátok a feszkót.

Persze, engem is basz, hogy ilyen sok a buta ember ebben az országban - de ez van. És nem érdemes velük szájkaratézni, mert amikor már a földön fekszenek három darabban (ők, a fejük, meg a beleik), akkor majd felteszik a klasszikust: Egyezzünk ki egy döntetlenben!

Az ilyet ütni kell, és röhögni rajta. Nem pedig érvelni. Amit mondtok, süket fülekre talál náluk, mert ők nem érvelni jöttek, és túl korlátoltak ahhoz, hogy értsék amit mondtok. Ezek az arcok zen-mantrikusak - nézik a falat, és a saját faszságaikat mantrázzák... Ti toljátok inkább pszichedelikusban!
 
2009. május 29. péntek, 21:23 18. | Harvey Weingard
Cumó:

Bazzeg, öregem, hogy te micsoda egy stílusbajnok vagy. Keményen küldöd az iróniát. Könyvből tanultad? Most?

Oszt hülyegyerek vagy-e? Oszt intelligencia-tesztet élőben már láttál-e? Oszt ctrlcctrlv billentyűkön túl érvelni tudol-e?

Majd akkor brekegj, ha megtanultál szöveget érteni kisbéka. Tudod, egyszerre egyet. Addig jó leszel a Hot magazinba szerkesztőnak. Ja, és ha megtalálod a megfelelő topicot, ahova írni akarsz. De csak akkor írj, ha van mondanivalód. Bár, ahogy elnézem, nincs. Nem is baj.

Ja, és kérd el jolka telefonszámát (ő is vándor-kommentelő magvas hozzászólásokkal, úgy tűnik). Trollkodhatnátok együtt a subbán. Nagy fless! Csak vigyázzatok, mert ott is meg kell ütni egy bizonyos értelmi szintet, nem elég nagyokat mondani egy lélegzetvétellel.
 
2009. május 29. péntek, 21:17 17. | Harvey Weingard
zoe:

Bakker! Te, Dodóka, meg jolka egy brancsban vagytok? TV2-nek munkatársai vagytok-e? Azok szoknak így zárni, amikor Várdy mester seggét kölletik fényesre, öles nyelvcsapásokkal.

Én is elszomorítónak tartom, hogy te meg ilyen korlátolt vagy. Megsúgom, hogy orvosnak lenni se olyan nehéz, és azt sem a diploma teszi, hanem a tapasztalat, és az orvosi gondolkozás elsajátítása (a feleségem orvos - még mielőtt vád érné a ház elejét). De a korlátoltságod nem is itt jön ki, hanem ott, hogy ezt a hülyeséget leírtad. Nem sorolom fel, hogy a legnagyobb filmesek közül kinek NINCS filmdiplomája, de Griffithnek se volt... ha tudod ki az... Mindenesetre a film nem atomfizika - egy része tanulható (de az tanulható tanár nélkül is), egy másik része ösztön, ízlés, tehetség. De erről te nem tudhatsz semmit ott, a közhelyek országában, te szerencsétlen fasz.

Örülj neki, hogy van ilyen pályázat, örüljünk együtt, hogy minden pályázat meghívásos, sőt, ahogy azt nagypályán láthattuk, legtöbbször már a nyertes is megvan (NEM konkrétan itt), és a sok inkompetens fasz jól el tud bújni egymás háta mögé.

Remélem a főnököd megsimogatta a buksidat, amikor megmutattad neki?

Tudod mi egyébként a még szomorúbb annál, hogy:

"képzettség és gyakorlat nélkül egyes emberek mindenhez értenek, legalább is ezt gondolják"

Az, amikor képzettséggel és gyakorlattal SEM értenek hozzá. Majd, ha elvégzed az első évedet egy felsőoktatási intézményben, megérted miről beszélek. Sok sikert!

 
2009. május 29. péntek, 21:08 16. | Harvey Weingard
jolka: Ha befejezted a maszturbálást a diplomád felett, akkor majd azért húzd ki a fejed a seggedből, és tanulj meg szövegértelmezni.

"hanem nagyon kötött szabályok szerint készül az a bizonyos "első változat", amit aztán a film elkészültéig sokszor átírnak."

Sok sebből vérzik ez a megállapítás, úgyhogy kérd majd meg a tanárodat, hogy vezesse le neked ezt a folyamatot még egyszer, mert nem egészen értetted meg. Mindenesetre már hallottál forgatókönyvírásról, pedig filmes diplomád van, és ezért jár egy mezei pirospont.

Persze, hogy nem látsz kivetnivalót, hiszen te valahol itt végeztél. De azt azért tudod, hogy attól még nem leszel filmes, mert avattak? Mindenesetre ha majd nem tudsz forgatni, mert a barátaid neked nem osztottak a tutiból, akkor ide mindig jöhetsz sírni, jó?

Addig azonban növessz stílusérzéket, mert az segíthet, hogy lásd, hogy ez a két ember még véletlenül sem ugyanaz. De döfködj csak a sötétbe továbbra is - pont annyira látod a lényeget és a valóságot, mint a többi "filmesként végzett".

Azt meg már nem is minősítem, hogy milyen kibaszott okos lehetsz, hogy tudsz helyesírni, és észreveszed, ha mások nem. Elsőben versenyt is nyertél, mi? Anyukádék örültek, mi? Az volt a legnagyobb sikered eddig, mi? Milyen érdekes, hogy ott, ahol te végeztél, ott is általában a legnagyobb formalisták, és soha nem a tartalomra figyelnek... Látom mindent megtanultál, ifjú padawan. De azért lézerkardot még nem kapsz, mert nem akarjuk, hogy megvágd magad.
 
2009. május 29. péntek, 21:01 15. | Harvey Weingard
Dodóka: De fiam, hülye vagy, a többi "felelős" kiíróval együtt. Mer hogy mi a kiírás szövege? Várjá, segítek:

"A versenyre hat intézmény, a Színház és Filmművészeti Egyetem, a Werk Film Akadémia, a Polifilm Film és Média Iskola, a Budapest Adschool Kreatív reklámiskola, az Analog Artist Filmakadémia és a Berzsenyi Dániel Főiskola hallgatói nevezhetnek munkáikkal"

Olvasd el sokszor, és értelmezd, aztán magyarázd a bizonyítványodat! Addig is leülhetsz, egyes!

Ami meg engem elkeserít (azon túl, hogy csak ennyien szálltak be az intézményekből), hogy te is letükrözöd Magyarország szellemi színvonalát. Hibáztál, és súlyos bocsánatkérések, illetve kiegészítések helyett, egyből "visszatámadsz". Tanulj meg felelősséget vállalni, ha hibáztál.
 
2009. május 24. vasárnap, 22:40 14. | dawg
Es igen, nyugodtan be lehet kotni abba, hogy most kivetelesen elirtam valamit, hiszen ertelmes erveket ezidaig meg nem lattam es valoszinuleg jo sokaig nem is fogok.
 
2009. május 24. vasárnap, 22:39 13. | dawg
Zoe: en meg azt tartom elszomoritonak, hogy valaki meg vegzettseggel sem ert a szakmalyahoz, de ebbe szerintem ne menjunk bele.
Ez a korhazi hasonlat meg eleg gyenge volt, azert ha mar valamilyen szinten benne mozogsz ebben a korben akkor tisztaban lehetnel azzal, hogy ekkora baromsagokat nem illik mondani (jo, egyebkent sem, de mindegy). Nem szeretnem elmagyarazni, hogy a ket dolog mennyire nem fugg ossze es, hogy mennyire kulonbozo tudast igenyelnek.

Csak par ismertebb nev, amiket TALAN te is ismersz: Hitchcock, Tarantino, Rodriguez, Kubrick, etc. Ezek kozul egyik sem jart filmes iskolaba. Hm, na nezd csak, meg is filmtortenelmi alakok. HUHA, VALAMI NEM STIMMEL...
 
2009. május 24. vasárnap, 13:48 12. | Minovics
Ja, és még valami: honnan veszed, hogy nem tudunk semmit a forgatókönyírásról? (például hogy "csak nagyon kötött szabályok szerint készül az a bizonyos "első változat", amit aztán a film elkészültéig sokszor átírnak"- most abba ne menjünk bele, hogy Magyországon ezt mennyire tartják be. Ne menjük bele, mert szerintem jó, hogy nem tartják be.)
A forgatókönyírás szabályait nem csak abban a 6 intézményben oktatják, ezt nyilván Te is tudod. Sőt: nem is kell semmilyen intézménybe járni ahhoz, hogy megtanulja az ember.
 
előzmény: Jolka #8
 
 
2009. május 24. vasárnap, 13:18 11. | Minovics
Elismerem, nem jó a helyesírásom, a "tartozok" helyett "tartozom", stb. tök, mindegy, de te akkor is csak egy szellemi éhenkórász vagy, semmi kétség. Az ilyeneknek magyarázhat az ember 100 oldalon keresztül, ékes magyar nyelven, 100 hivatkozott irodalommal, megcáfolhatatlan érveléssel, úgysem értik meg...nem is fogják soha, egész életüket kicsinyes meggyőződéseik börtönében tötik. Volt idő, mikor úgy gondoltam, az ilyenek is képesek megvilágosodni, és érdemes az érdekükben erőfeszítéseket tenni, de ma már (keserű tapasztalataim hatásásra) nem így látom.
Amúgy fórumokon nem szokás egymást cseszegetni a helyesírás miatt. A legtöbben csak gyorsan bepötyögik a gépbe a szöveget és át se nézik. Ami persze nem jó, de így alakult ki.

Az bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy nem egy másfél órás játékfilm forgatókönyvét kell megírni, hanem egy reklámfilmét. És igen, ahogy dawg, azaz én, mondja elsősorban a formátumot kéne megadni, aztán ami annak nem felel meg, azt kibaszni a picsába, ami meg megfelel, azt elolvasni, ha már valaki vette a fáradtságot, hogy egy nemes cél érdekében próbára tette filmírói képességeit.

Te morális szempontból egy nulla vagy, érveléstechnikád meg szart sem ér.
"Nem látok semmi kivetnivalót abban, hogy korlátozva van kik vehetnek részt a pályázaton, ez bármilyen más pályázat esetében is így szokott lenni az esetek többségében. " Én meg látok, bazmeg.

Te miért nem látsz? Azért mert te részt vehetsz benne? És attól, hogy valami "bármilyen más pályázat esetében is így szokott lenni az esetek többségében", az azt jelenti hogy az jó és nem lehet benne semmi kivetnivaló? (És ha nem jó akkor nem az a helyes, ha felemeljük a szavunkat ellene? - bár gondolom ez neked már magas, ezért írtam zárójelbe.) Ha Te, vagy a gyereked, vagy a barátod vagy nemtudomkicsodád nem vehetne részt a páyázaton, akkor is így látnád a dolgot? És szerinted az jó, hogy az információk többsége "a belső vonalakon keresztül" terjed? Ha Te nem lennél közel ezekhez a "belső vonalakhoz", akkor is így látnád?

Térjél már észhez, hülyegyerek!
 
előzmény: Jolka #8
 
 
2009. május 23. szombat, 22:45 10. | zoe
Üdvözlök Mindenkit!

Elszomorítónak tartom, hogy képzettség és gyakorlat nélkül egyes emberek mindenhez értenek, legalább is ezt gondolják :(.

Kedves dawg, gondolom holnap már valamelyik kórházban fogsz műteni orvosi diploma nélkül?! Bár lehet, hogy orvosi diplomád is van :)? Jajjjj neee!!!!!!

Azért örülök, hogy még vannak olyan pályázatok, melyek megkövetelik a szakmai ismereteket, esetleg gyakorlatot. Sok sikert kívánok a pályázat kiíróknak, és remélem sok értékelhető pályázat fog érkezni!

További jó munkát és kitartást kívánok!

Zoé


 
2009. május 23. szombat, 13:44 9. | dawg
Bizony am, mi csak butasagokat irkalunk es kepzeld, teljesen igazad van, minovics meg en egy es ugyanazon szemely vagyunk, akinek nincs jobb dolga mint, hogy masokat OKTALANUL pocskondiazzon es magaval levelezgessen egy nyitott forumon keresztul.

Ha vegzett filmes vagy, mint ahogyan azt allitod, akkor azt is biztosan tudod, hogy a forgatokonyvirasnak nem kotott szabalyai, hanem kotott FORMATUMA van. Magara a forgatokonyvirasra nem letezik tenyleges szabaly, csak par AJANLOTT dolog van, amit nem art betartani.

Igen, en 2. Pszichedelikus Dawg kijelentem, hogy mestere vagyok a marketing szakmanak, nyolc egyetemet vegeztem, ami azt jelenti, hogy csak nekem lehet valamirol velemenyem. A marketinget minden bizonnyal utolag szokas kezdeni egy kampanynal, ahol mar minden teljesen elkeszult.

Na most az, hogy te nem latsz abban semmi kivetnivalot, hogy korlatozva van egy ilyen palyazat, bizonyara azert van, mert ahogyan azt fentebb emlitetted "vegzett filmes" vagy, tehat feltehetoleg a fenti intezmenyek egyikebe jartal, ami felhatalmaz arra, hogy a palyazaton reszt vegyel.

Azt meg, hogy a forgatokonyvirashoz szakmai kepzettseg kell az nevetseges. Neztel te mar valaha magyar filmet? Osszesen hany olyat tudnal mondani aminek a forgatokonyve, annak ellenere, hogy az iroja egyetemet vegzett, egy nagy kupac **** volt? Sokat. Na es mennyi olyat aminek jo volt? Ooo... harmat talan? Egyebkent szivesen ajanlom itt a filmhun a forgatokonyv reszleteket, meg lehet lesni, hogy a szakmai "topjai" mennyire ismerik illetve tartjak be az ugynevezett "szabalyokat".

Zarojelben megjegyeznem, hogy okosnak latszani mindenki tud, de hulyenek meginkabb. Legkozelebb talan probald meg egy kivulallo szemevel nezni a helyzetet es nem a magad fajtajaval.
 
2009. május 23. szombat, 12:37 8. | Jolka
Sziasztok!

A témához csak egyszer kívánok hozzászólni, mert úgy látom Minovics és dawg nem igazán szeretne megvilágosodni, csak irogatnak butaságokat.
Végzett filmesként tudom, hogy a forgatókönyvírás nem csupán egy elképzelés írásba foglalását jelenti, hanem nagyon kötött szabályok szerint készül az a bizonyos "első változat", amit aztán a film elkészültéig sokszor átírnak.
Rákerestem a cikkre, és el kell, hogy szomorítsalak kedves
dawg, aki "mestere" lehetsz a marketing szakmának is, a Natura 2000 programot nem konkrétan a forgatókönyvvel, hanem a belőle készülő TCR-rel kívánják a köztudatba bevésni. A cikk pusztán egy információforrás az érdekelteknek, ha esetleg nem értesülnének a belső vonalakon keresztül.
Nem látok semmi kivetnivalót abban, hogy korlátozva van kik vehetnek részt a pályázaton, ez bármilyen más pályázat esetében is így szokott lenni az esetek többségében.
Minovicsnak pedig azt üzenném, hogy bátran lehet kiforgatni az én szavaimat is, hiszen a témához neki sincs sok köze!
Lehet, hogy a két felhasználói név ugyanazt a személyt takarja?

Azért azt zárójelben megjegyezném, hogy a forgatókönyvíráshoz kell szakmai képzettség, de a helyesíráshoz elég az általános iskola.:)))



Szép napot mindenkinek!

Jolanda
 
2009. május 21. csütörtök, 18:58 7. | Minovics
Kedves Andics József!

Ha egy pályázati kiírásban azt olvasom, hogy:
"A versenyre hat intézmény, a Színház és Filmművészeti Egyetem, a Werk Film Akadémia, a Polifilm Film és Média Iskola, a Budapest Adschool Kreatív reklámiskola, az Analog Artist Filmakadémia és a Berzsenyi Dániel Főiskola hallgatói nevezhetnek munkáikkal."

és én nem vagyok egyik intézménynek se hallgatója, akkor asszem elég logikus a részemről a következtetés, hogy én ebben nem vehetek részt. Megjegyzem: 4szer próbálkoztam bejutni az SZFEre, tehát azt nem mondhatom, hogy meg se próbáltam. (Ezenkívül abszolutoriumom van elsősorban elméleti filmes képzésből - forgatókönyvírást nem tanultunk, bár mintha lett volna ilyen szeminárium, de nem vettem fel -, tehát ott már nem vagyok, mivel nem is lehetek diák, egy másik szakon meg még diák vagyok, de az meg nem filmes - na most akkor pályázhatok, vagy nem?)
Nem kívánok annak részeleteibe belemenni, hogy a "pocskondiázó" stílus minek a következménye és hány megválaszolatlan, vagy rosszul megválaszolt kérdés előzte meg. Attól tartok, Ön nem jártas eléggé filmes szakmai körökben. :)))

Egy kérdésem azonban még lenne.
Ön ezt írta:
" Sajnos egyes körök előbb hülyéznek, vádaskodnak, pocskondiáznak, mint kérdeznek. "
Én meg ezt:
"Ezek hülyék??? (Mármint a kiírók.) Miért pont ez a hat?
Felháborító. Menjenek má a csába!"

Tehát bajosan tartozok az Ön által említett körökbe, hiszen előbb kérdeztem, aztán pocskondiáztam. De azért arra kíváncsi lennék, hogy mit ért "egyes körök" alatt? Mert ha Ön szerint mégis közülük való lennék, és ha esetleg igaza van (ezt nem tartom kizártnak), jó lenne ha tudnék róla Én is.

Válaszát előre is köszönöm:
Minovics Juju
 
előzmény: Dodóka #5
 
 
2009. május 21. csütörtök, 13:24 6. | dawg
"A pályázaton olyan diákok vehetnek részt, akik hallgatói valamely megjelölt oktatási intézménynek."

Erdekes modon en meg mindig csak ezt latom itt is meg ott is. Na mindegy, ezek szerint en vagyok a hulye. Tovabba nem ertem miert kell szakmai tanultsaghoz kotni ezt az egeszet. Nem az lenne a lenyege, hogy minnel jobban reklamozzatok a programot? Bocsi de ez tenyleg marhara korlatolt marketing szempontbol.

Az meg, hogy kritizalunk, szerintem egyaltalan nem problema, hiszen ezert van a hozzaszolas funkcio, hogy kifejthesse barki, barhogyan a velemenyet. Attol meg, hogy valaki azt mondja, hogy hulye, meg nem kell bevagni rogton a durcit es kategorizalgatni. Az meg persze egyaltalan nem lehetseges, hogy mi talan nem ok nelkul mondjuk azt amit.
 
2009. május 21. csütörtök, 11:46 5. | Dodóka
Szép Napot Mindenkinek!

Jelentkezem a forgatókönyvíró pályázat egyik felelős kiírójaként.

Köszönjük társaimmal a kritikát, de nem vagyunk hülyék T. Minovics és dawg!

Mi megkerestünk valamennyi olyan tanintézetet az országban, akik forgatókönyvíró képzéssel foglalkoznak bármilyen szintű oktatás keretében.
Sajnos mindösszesen a hat kiemelt, azaz megnevezett iskola vezetői voltak hajlandók bevállalni a segítséget, mivel segítség nélkül bajos az ilyen pályázatok lebonyolítása (jogdíj, koordináció, stb.).
Ezzel együtt elfogadunk pályázatokat más diákoktól - akár külföldről is - , csak előtte be kell a diáknak jelentkeznie a pályázati kiírásban megjelölteknél (www.natura20000info.hu lapon minden leírva).
Ennyi a kiírás szakmaiságáról.

Ami elkeserít, hogy a „kritizáló” két beíró letükrözte a magyarországi szellemi élet pillanatnyi állapotát. Sajnos egyes körök előbb hülyéznek, vádaskodnak, pocskondiáznak, mint kérdeznek.

Gratulálok!


Andics József
 
2009. május 15. péntek, 22:55 4. | dawg
Haha, igen hulyek, nem ertem ezt az egesz kivetelezest. Mellesleg a Werken meg az Analogartiston nagyot neztem, mondvan azok, hogyan is kerultek oda? Itt a tavasz, azt biztos kell a reklam nekik, hogy menjenek az emberek tanulni, es ha mennek akkor meg a palyazaton is resztvehetnek, hurra!! :D

A legjobban az tetszik, hogy a kulfoldi intezmenyben tanult diakokra (ha mar egyszer csak "papiros szakemberek" jelentkezhetnek erre) meg csak nem is gondoltak, ami meg azert is erdekes mert Goda ugye Londonban tanult. Szoval most konkretan mi is volt a celjuk ezzel?
 
előzmény: Minovics #3
 
 
2009. május 15. péntek, 16:18 3. | Minovics
Lehet, h félreéthető, amit írtam: a pályázat kiíróit tartom hülyéknek.
 
előzmény: Minovics #2
 
 
2009. május 15. péntek, 13:52 2. | Minovics
Teljesen igazad van. Mikor megláttam a címet, még meg is örültem. Persze nem a filmhu a hibás, de lehet h hamarosan kiveszem a "Kedvencek"-ből. Csak felidegesítem magam. :)

Ezek hülyék??? (Mármint a kiírók.) Miért pont ez a hat?
Felháborító. Menjenek má a csába!
 
előzmény: dawg #1
 
 
2009. május 15. péntek, 12:28 1. | dawg
Na ezt teljesen felesleges volt kiirni, hiszen ha csak adott intezmenyek tanuloi nevezhetnek, akkor mi ertelme ezt annyira reklamozni?

nka emblema 2012