sex hikaye

A 24 filmváltozata

Képernyőről a vászonra

2006. június 8. - filmhu
A 24 filmváltozata
A Variety értesülései szerint játékfilm készül a 24 című valósidejű tévésorozatból. A filmváltozat a 20th Century Fox égisze alatt forog majd, s a szkriptet – a széria kiötlői - – Robert Cochran és Joel Surnow írják majd. A rendező személyéről még nem sikerült dönteni, mint ahogy a szereposztás is kérdéses – igaz, a sorozat sztárja és executive producere, Kiefer Sutherland úgy nyilatkozott, nem lenne ellenére, ha a vásznon is ő alakíthatná Bauer ügynököt.

Az azonban biztos, hogy a filmváltozat szakít a sorozat valósidejű történetvezetésével, s az eredeti szériával ellentétben a cselekményt sem egyetlen napba sűrítik majd - állítja a Variety.

A forgatás várhatóan a következő tavasszal veszi kezdetét, azaz a hatodik és - az egyelőre csak tervezett - hetedik évad közötti műsorszünet ideje alatt.



Címkék

hír


(1) 
Hozzászólások
1-1  /  1
2006. június 8. csütörtök, 15:26#1| Daihelyon
"Az azonban biztos, hogy a filmváltozat szakít a sorozat valósidejű történetvezetésével, s az eredeti szériával ellentétben a cselekményt sem egyetlen napba sűrítik majd - állítja a Variety."

Akkor végülis kiveszik azt, ami a legfontosabb elem az egész sorozatban, és kapunk egy újabb akció filmet, melyet akár Die Hard-nak is hívhantnának.

nka emblema 2012