sex hikaye

Díjeső a természetfilm.hu-nál!

Dupla Kettős Siker

2006. október 9. - filmhu
Díjeső a természetfilm.hu-nál!
Az észtországi Matsalu Nemzetköti Természetfilm Fesztivál zsűrije 20 ország versenyzői közül kiemelt elismerésben részesítette Molnár Attila Dávid „Farkaslesen” valamint Tóth Zsolt Marcell „Fagyos oázis” című ismeretterjesztő dokumentumfilmjét.
A magyar természettudományos filmműhely a ritka kettős sikert megduplázta a Nyitrán megrendezett nemzetközi Agrofilm fesztiválon. 21 ország 92 alkotása közül Mosonyi Szabolcs: „Gyapjas Pillék - Hernyók a pokolból” című filmje kapta a fesztivál nagydíját, míg Török Zoltán: „Izland, a hasadó sziget” produkciója a nemzetközi zsűri fődíját hozta el.

Ezzel töretlenül folytatódik a Termeszetfilm.hu Tudományos Filmműhely sikeres fesztiválszereplése itthon és külföldön egyaránt. Legutóbb a pusztaszeri Csizmazia György Országos Természetfilm-fesztiválon díjazták őket négy kategóriában is, köztük legújabb produkciójukat a "Budapest vadont".
Az alkotói műhelyt tavaly alapította négy fiatal természetfilmes azzal a céllal, hogy újból fellendítse a hazai természetfilmezést. Filmjeiket immár több hazai és külföldi csatorna sugározza és a négy alkotó összesen több, mint hetvenöt nominációt és díjat szerzett az elmúlt időben.

Címkék

hír



nka emblema 2012