sex hikaye

Episode 3: több érzelem

Az apa rossz döntése

2005. március 24. - filmhu
Episode 3: több érzelem
Titanic az űrben”. Így jellemezte George Lucas Star Wars sorozatának utolsó darabját, mivel, elmondása szerint érzelemgazdagabb lesz, mint az eddigi részek. "Igazi könnyfakasztó darab, lehetetlen megmondani, hogy milyen lesz a fogadtatása.” - mondta el a rendező a ShoWest fesztiválon, egy közönségtalálkozó során. Lucast, akit a fesztiválon életműdíjjal tűntettek ki, saját bevallása szerint nem izgatja, hogy a rajongóknak tetszik-e majd az utolsó film.
 
 
 
 

"Úgy érzem legjobb tudásom szerint készítettem el a filmet és éppen olyan lett, ahogy terveztem, úgyhogy boldog vagyok.” mondta el a rendező.

Bár mind a Baljós árnyak, mind a Klónok támadása vegyes kritikákat kapott, a két film rendkívül sikeres volt a jegyeladások tekintetében. Ez valószínűleg az új filmmel sem lesz másképp, hiszen a Darth Vader születését látni akaró megszállottak egymáson fognak taposni, hogy minél hamarabb bejuthassanak egy vetítésre.

"Soha nem próbálom meg kiszámítani, hogy mit gondol majd a világ a filmemről. Még aggódni sem szoktam hogy szeretik-e majd, vagy sem. Az a munkám, hogy megszerettessem az emberekkel a filmjeimet. Vagy szeretik a munkáimat vagy nem, erre már semmi ráhatásom nincsen.” Mondta el Lucas, a Las Vegasban tartott közönségtalálkozón, ahol a film első hat percét is levetítették. A részletben Anakin Skywalker (Hayden Christensen) és Obi-Wan Kenobe (Ewan McGregor) jedi lovagok éppen egy űr-csatában vettek részt, így indul a film.

Lucas már korábban felhívta a figyelmet, hogy az akciójelenetek túl erőszakosak lehetnek a fiatalabb közönség számára. A rendező nem volt hajlandó túl sokat elárulni a sztoriról, inkább a elvárásokról beszélt. „A rajongók nyilvánvalóan Darth Vadert szeretnék látni, ahogy halomra gyilkolja az embereket. Én nem ezt a történetet mondom el, engem ez nem érdekel. Ez egy másik film. Ez a trilógia valójában egy apáról szól, az ő küzdelmeiről. Egy emberről, aki önmagát próbálja megtalálni, ugyanakkor a hatalomvágy csapdájába esik, és egyezséget köt a gonosszal, amit aztán egész életében sajnálni fog.”

A Revenge of the Sith, május 19-én nyit a mozikban.





(1) 
Hozzászólások
1-1  /  1
2005. március 25. péntek, 12:34#1| torolt felhasznalo
Hello!

George Lucasnak gratulálok a ShoWest Galactic Achievment Awardért örülök, hogy a történet végre teljes lett és biztosan sokakat megérint majd. Tudja valaki, hogy a Mo-i premieren lesz e vendég a szereplőkből?
Hayden Christensennek is gratulálok az ő díja a Male Star of Tomorrow volt ha jól tudom. Remélem nem csak a reklám kedvéért adták neki. Minden esetre az ő neve végleg összekötődik Darth Vader nevével. Jó lenne ha ez a díj inspirációként hatna rá és láthatnánk sokkal európaibb, értékesebb, valóságosabb, alkotásokban is. Ha valaki tud valamit a The Decameron című filmje forgatásáról infót küldeni kérem tegye meg itt.
Köszönöm!

nka emblema 2012