sex hikaye

Gáti Kati a 24-ben

A Vészhelyzet után

2005. szeptember 2. - moziplussz
Gáti Kati a 24-ben
A magyar származású, kanadai születésű színésznő fontos mellékszerepet kapott a Kiefer Sutherland nevével fémjelzett férfi szappanopera ötödik évadában. A Sose halunk meg Nusikája az orosz elnök feleségét kelti majd életre a 24 című amerikai akciósorozat több epizódjában is – adta hírül a Moziplussz filmportál.

Gáti Kati tavaly júliusban az Apádra ütök folytatásában, a Vejedre ütök című filmben forgatott Ben Stillerrel, majd az Odyssey Színház The Great Election című darabjában állt színpadra. Novemberben vendégszerepelt a Vészhelyzetben, majd Leelee Sobieski nagynénjét alakította a Los Angeles-i orosz kisebbségről szóló The Optimist című filmben. Most még fontosabb szerepet kapott: az akciósorozatban három epizódban is alakíthat orosz elnökfeleséget.

First ladyt alakít
Gáti Kati
A rendkívül népszerű 24 minden része egyetlen nap történetét meséli el. A sztori a valósidejűséget és a thriller eszközeit mixeli össze egy rendkívül hatásos elegybe.

"Az ötödik évad második, harmadik és negyedik epizódjában kaptam szerepet, ezeket már le is forgattuk az elmúlt hetekben. Remélem lesz még folytatás, de egyelőre semmi sem biztos, mert hatalmas a titkolózás a sztori körül. Állandóan változtatják a cselekményeket, és így minden héten három különféle forgatókönyvet küldenek ki nekünk. Nagyon izgalmas feladat, borzasztóan élvezem a munkát, és roppant szimpatikus a csapat is!" - nyilatkozta a színésznő, akit szerződés köt, így sokat nem árulhatott el szerepéről. Annyit azért elmondott, hogy közös jelenete egyelőre a főszereplő Kiefer Sutherlanddal még nem volt (a sorozat rajongói tudják, hogy ez miért lehetetlen az ötödik évad első pár epizódjában), Jean Smarttal viszont már többször állt együtt a kamerák előtt.

Gáti Kati egy rajzfilmsorozatban is közreműködik majd. Az Amerikában népszerű Eloise történetekből készülő széria Dickens Karácsonyi ének című művéhez hasonló epizódjában az eleinte gonosz, majd morális átalakuláson keresztülmenő szomszédnőt szinkronizálja majd, Tim Curry és a Lynne Redgrave partnereként.



Címkék

gáti kati , 24 , vészhelyzet , hír



nka emblema 2012