sex hikaye

Gryllus Dorka és Tóth Orsi Velencében, elkészült a Halász Judit film

Keddi gyorshírek

2009. szeptember 7. - filmhu
Gryllus Dorka és Tóth Orsi Velencében, elkészült a Halász Judit film
Gryllus Dorka Fatih Akin alkotását, Tóth Orsi pedig két nemzetközi filmet képvisel Velencében, elkészült az Halász Juditról szóló egész estés film, és szeptember 17-én kezdődik a Moziünnep.

Gryllus Dorka és Tóth Orsi Velencében

A napokban zajlik a filmvilág legnagyobb sztárjainak részvételével a velencei filmművészeti mustra. A legújabb filmekkel immár 66. alkalommal ünneplik Velencében a hetedik művészetet. Szeptember 9-én és 10-én a velencei filmfesztivál vörös szőnyegén Gryllus Dorka és Tóth Orsi is tiszteletét teszi - adta hírül a Magyar Filmunió. Mindkét magyar színésznő részt vett a European Film Promotion Shooting Stars programján az elmúlt években. Gryllus Dorka, a kortárs német film ünnepelt rendezője, Fatih Akin Soul Kitchen című filmjével kapott meghívást a velencei filmfesztiválra. Tóth Orsi két versenyfilmben is szerepel az ősz legfontosabb nemzetközi filmünnepén Velencében: Jessica Hausner osztrák rendező Lourdes című filmjében, valamint Shirin Neshat iráni származású rendező Zanan bedoone mardan (Women without Men) című mozgóképében. 




Elkészült a Halász Judit film

Tizennyolc megjelent lemez után először egész estés film készült Halász Judittal. Rózsa János alkotása, a Csiribiri október 8-ától látható a mozikban. „Amióta a közszolgálati televízió feladta azt a szent feladatát, hogy gyerekeknek is csináljon műsorokat, azóta az én dalaimból sem készültek felvételek. Mindig is szerettem volna, ha a gyerekekkel és szülőkkel való találkozásaimnak, élményeimnek, és az ő reakcióiknak azok is részesei lehetnének, akik nincsenek ott a koncerteken. Ez most megvalósulhat” – mondta a színésznő.




Hamarosan kezdődik a Moziünnep

Immár hatodik alkalommal, hamarosan kezdődik a Moziünnep. Idén szeptember 17-20. között 41 város 98 mozija várja tárt kapukkal mindazokat, akik úgy gondolják, a mozi a nehéz időket is megédesíti. A Moziünnep négy napja alatt több mint 200 filmet láthatnak az érdeklődők. Idén is számos premier előtti alkotás és magyar film pereg majd, az ünnepi jegyár pedig most is rendkívül kedvező lesz, maximum 550 forint.  További részletek a Moziünnep filmjeiről és meglepetéseiről az esemény oldalán találhatóak.






nka emblema 2012