sex hikaye

Gyakornokot keres a Daazo

Kisfilmes oldal

2013. szeptember 11. - filmhu
Gyakornokot keres a Daazo

A Daazo kisfilmes oldal ambiciózus, a filmek és az internet iránt érdeklődő egyetemi, főiskolai és egyéb tanulói jogviszonyban lévő hallgatókat, valamint szakirányú végzettséggel rendelkező pályakezdőket keres, akik a filmforgalmazás PR-, marketing területén szeretnének tapasztalatokat szerezni.

 

A gyakornok emellett betekintést nyerhet a cég mindennapos működésébe, megismerheti a háttérmunkát és a folyamatokat. A gyakorlat végén referencialevelet adn, szakmai gyakorlatot igazol a Daazo.

A gyakornokok feladatai: adminisztráció, adatgyűjtés, kapcsolatfelvétel a megadott személyekkel, szerzetekkel, események/PR aktivitások tervezésében, szervezésében, végrehajtásában való részvétel, közreműködés a hírlevelek írásában, szerkesztésében, a weboldal szerkesztési és moderációs munkálataiban való részvétel.

A munkavégzés helye:
A Daazo irodája
Budapest Stahly utca 13.

A munkaidő legalább heti 20 óra, az itt tölthető idő minimum három hónap, korhatár nincs.

A fényképes önéletrajzokat és a motivációs leveleket legkésőbb szeptember 20-ig kérik eljuttatni Deák Zsuzsanna részére, az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, a levél tárgyában kérjük feltüntetni: gyakornok.

Bővebb információ ITT.






nka emblema 2012