sex hikaye

Kenyeres Bálint filmje Hollywoodban

A repülés története

2009. október 27. - filmhu
Kenyeres Bálint filmje Hollywoodban
Kenyeres Bálint A repülés története című rövidfilmjét műsorra tűzi az Amerikai Filmintézet fesztiválja Los Angelesben, majd Rio de Janeiro, Cork, Marosvásárhely, Winterthur és Teherán seregszemléin is látható lesz - adta hírül a Magyar Filmunió.

Novemberben folytatódik Kenyeres Bálint rövidfilmjének világkörüli fesztivál körútja. A repülés története című magyar-francia koprodukció november első hetében az Amerikai Filmintézet seregszemléjén, az AFI Fest-en lesz látható Hollywoodban. A rangos versenybe mindössze tíz rövidfilm kapott meghívást.

Latin-Amerika legfontosabb rövidfilmeknek szentelt mustrája Rio de Janeiróban szintén műsorra tűzi a 15 perces alkotást. Írország legrégebbi filmes rendezvénye, mely november 1-én kezdődik 54. alkalommal Corkban és a Svájc legfontosabb rövidfilm eseményeként számon tartott winterthuri szemle is meghívta Kenyeres mozgóképét. November elején a marosvásárhelyi filmfesztivál, majd az észak-németországi Braunschweig és Teherán nemzetközi szemléje mutatja be A repülés történeté-t. A hónap második felében három franciaországi rendezvényen is versenyez Kenyeres Bálint filmje: Amiens-ben, Villeurbanne-ban és Aix-en-Provence-ban.


nka emblema 2012