sex hikaye

Mégis lesz a Tejút a Moziünnepen

meghosszabbított nyitva tartás

2007. augusztus 30. - filmhu
Mégis lesz a Tejút a Moziünnepen
Az elmúlt napokban nagy port kavart a hír, hogy Fliegauf Benedek legújabb filmje, a Tejút egyetlen Moziünnepes, premier előtti vetítésére elkelt az összes jegy. Az Inforg Stúdióval folytatott további egyeztetéseknek köszönhetően a film producere, Muhi András hozzájárult ahhoz, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel pótvetítést is szervezzenek a Tejút-ból.

A Művész mozi a szokatlan helyzetre való tekintettel szeptember 1-jén, szombaton egy vetítés erejéig meghosszabbítja nyitvatartását, s így 22.30-tól a közönség a  Művész Chaplin termében megnézheti a filmet - tájékoztatták a filmhut a Moziünnep szervezői.

A Moziünnep augusztus 30. és szeptember 2. között négy napon át minden mozit mozgósít. A filmszínházak tárt kapukkal várják a nézőket, és mindent megtesznek azért, hogy a közönség jól érezze magát. A budapesti West End például reggel 9-tól éjjel 2-ig tart nyitva. A Palace Mammutban és a West Endben szokatlan, ingyenes vetítést is tartanak, mikor is naponta egyszer a közönség megnézheti azoknak a filmeknek az előzeteseit, melyek ősszel és jövőre kerülnek majd a mozikba.



Címkék

hír



nka emblema 2012