sex hikaye

Passport Control 5. - Film, Fotó és Művészetkritikai Workshop

A tökéletesnél ne add alább!

2008. január 8. - filmhu
Passport Control 5. - Film, Fotó és Művészetkritikai Workshop
Nálad van az év ötlete? Leforgatnád? Fényképeznéd? Vagy csak az év élményét keresed, hogy megírd a világnak? Akkor a te helyed a PASSPORT CONTROL 5. Koprodukciós Film, Fotó és Művészetkritikai Workshopban van. JELENTKEZZ!!! Szerényebb dolgokra is nyitottak vagyunk, de azért a tökéletesnél ne add alább!!!

2008. április 24 – május 4. között rendezi a MEDIAWAVE Nemzetközi Vizuális Művészeti Alapítvány ötödik alkalommal a PASSPORT CONTROL Nemzetközi Művészeti Műhelyet.

Ezúttal is három szekcióba lehet nevezni 2008. február 1-ig: a koprodukciós film műhelybe, a fotó műhelybe és a művészet-kritikai műhelybe.

A projekt célja a fiatal tehetségek gondozásán túl, hogy a résztvevőknek a nemzetközi kapcsolatok kiépítésére is lehetőséget teremtünk. Ezért előnyt élveznek azok a jelentkezők, akiknek tervei – a kiírás feltételei mellett – építenek erre a szempontra és kihasználják a fesztivál interkulturális jellegét.
Kérünk, hogy a nevezés benyújtása előtt részletesen tájékozódj a nevezési feltételekről és egyéb tudnivalókról, és ha még mindig kérdésed van, kérj tájékoztatást a következő E-mail címekről: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  és  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Internet: http://mwave.irq.hu/index.php?modul=menupontok&kod=557



Címkék

nevezz , nevezes



nka emblema 2012