sex hikaye

Soha ne mondd, hogy soha!

Gerard Jugnot kosztümös vígjátékban

2005. december 13. - filmhu
Soha ne mondd, hogy soha!
A Kóristák nagysikerű filmszerepe után Gerard Jugnot újra az érdeklődés középpontjába kerül – adta hírül a Paradigma Film. Jugnot a Il ne faut jurer...de rien! - Soha ne mondd, hogy soha! című, 1830-ban játszódó romantikus vígjátékban Van Buck nagybácsiként látható majd.

A színész által megformált figura mindenáron a felső tízezer tagjai közé akar kerülni. Céljának eléréséhez kihasználja unokaöccse, Valentin ügyetlenkedését, aki az alkohol, a szerencsejáték valamint a nők rabja, és minden különösebb ambíció nélkül éli életét. Van Buck, hogy jó képet alakítson ki unokaöccséről, feleséget szerez neki, méghozzá egy igen gazdag és nemesi címet viselő lány személyében, aki hisz az igaz szerelemben. Valentin fogad, hogy a lányt, Cécile-t igen gyorsan, 24 óra alatt képes elcsábítani, ami azt bizonyítaná, hogy nem más, mint a többi nő, és ezzel elkezdődik a macska egér játék.

A filmet, amely Alfred De Musset azonos színdarabja alapján készült, a Paradigma Film forgalmazza és a tervek szerint 2006. februárjától látható a itthoni mozikban.






nka emblema 2012