sex hikaye

Maraton (Maraton)

documentary 55 min, video
portrait Color Hungarian

Crew

director Attila Mispál
  producer András Muhi , János Csányi
  director of photography István Szaladják , György Horváth , György Pálos
     
  editor Péter Politzer
     
more crew további stábtagok

Cast

Lajos Kovács
     
  Production company Inforg Studio
     
     

Synopsis

"Halló, Lacikám, Kovács Lajos vagyok. Ősszel, a Bárkanyitás napján futnék egy maratont, ezt tervezd meg, ezzel számolj! Bárka Színház feliratú trikóban tenném meg a 43 km-es szakaszt, egyetlen motoros rendőr kéne, üdítővel, meg 3-4 naranccsal. Ezen gondolkodj, tökölj, Lacikám! Reggel 6-kor vagy 7-kor kéne indulni, amikor még nincs meleg. Talán végig tudnám csinálni. Beszélnék ismerősökkel, futókkal, milyen csuka kell a betonra... na, ez a tervem."
(Kovács Lajos üzenete Bérczes László üzenetrögzítőjén 1999. március 9-én)
Kovács Lajos színművész a Bárka Színház megnyitására felajánlott gesztusból 1999. október 3-án, egy nagy nemzetközi verseny keretében, életében először, 55 évesen, megpróbálta lefutni a maratont, azaz 42 kilométer 195 métert. Filmünk e nem mindennapi vállalkozás drámai eseményeinek dokumentálásán keresztül egy alkotói portré felvázolására is kísérletet tesz.

Plot keywords

actor, marathon
pictures
No picture
Videos
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!