sex hikaye

István Szaladják

 

director of photography, director, screenwriter, actor

Filmography

director of photography
 
2005 Csendes éj
Az élet vendége - Csoma legendárium
2003 Gránátok
Tamara
Fiúk a házból
Gyanú
2001 Rózsa és szőlőlevél
Maraton
2000 Ponyvapotting
Tükör - Karácsonyi vallomások
VII. Olivér
1999 Aranymadár
Alexandriai dohányból
Gózon Francisco
Zárás
1998 A Magyar Gimnázium, Kastl
Szerelem est
Lila esernyők
Eltáncolt versek - Nagy László: Szépasszonyok mondókái Gábrielre
Budapest
Nemzedékek
1996 Winnetou
1995 Cassavetes
A gőgös királykisasszony
Találka
Három tévéjáték a szerelemről
director
 
2006 Madárszabadító, felhő, szél
1999 Aranymadár
screenwriter
 
2006 Madárszabadító, felhő, szél
1999 Aranymadár
actor
 
2007 Digitális valóság a filmben

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2000 Hungarian Filmweek: Short Feature Film Category Prize

 

Credited with

József Pacskovszky - director  (11)
András Muhi - producer  (7)
Péter Politzer - editor  (5)
Francisco Gózon - director of photography  (4)
Tamás Zányi - sound engineer  (3)
Teréz Rudolf - actor  (3)
Vilmos Vajdai - actor  (3)
Adrienne Horváth - director of photography  (2)
Andrea Kormos - production manager  (2)
Anita Tóth - actor  (2)

Genres

burlesk drama film etude educational experimental portrait dance comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu